Watermark Lekat Kat Gambar | The Nazirah Mktr

Oct 10, 2010

Watermark Lekat Kat Gambar

Salam,
Hai, harini saya nak tunjuk watermark.Apa itu watermark?Watermark ialah tanda tangan kita kat gambar kita. So, orang2an tak boleh sesuka hati lekat gambar kita or guna gambar kite sebagai iklan di mana2.Okey, I know that nobody want/interest to kidnap my picture, but I must concern okay about my picture! Cewaah, nak cakap English lak aku! Haha. Okey, watermark ini dibeli online RM5.
Orang : Hahah, kenapa perlu beli, bukan ke ko tau gune photoshop ke Naz?
Naz : Okey, aku saja nak beli & aku kagum bakat kakak ni buat watermark ni & i love to support Malay businesswomen/man. Hahah, tak 1 Malaysia betul aku.Eh, aku beli jugak barang dari Chinese and Indian people also okay. EYBIZZONLINE ini diperkenalkan oleh Kak Eynda. Memang semua hasil kakak ni best dan cantik, harga pon murah oooo..*Aku suke barang murah!


Kakak ni buat watermark putih dan hitam, kiranya sesuai untuk gmbar gelap & tak gelap.Lagi satu, perkhidmatan kakak ni sgt cepat okay, semalam tempah, harini dah dapat.
Orang : Naz, nape ko nak membazir beli watermark ni, edit je la sendiri?!
Naz : Okay, aku malas nak godeh2 Photoshop,cari brush la,ape la, ingat boleh buat cantik2 dalam sejam je ke..
Orang : Naz, ko kan suke edit2 nih, tak payah beli!
Naz : Apsal korang nih hah, lantak ai la.
Hahah..*Ni semua dialog dalaman saja!

Ni scheduled post!
Girly Graphics

4 Flowers:

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

izaati, lionteen,kak gie, buat la jugak..murah2 je..hihihi