Selipar Jepun Pink Giveaway-Plushies Comel! | The Nazirah Mktr

Oct 8, 2010

Selipar Jepun Pink Giveaway-Plushies Comel!

Salam,
Petang yg suram ini saya masuk giveaway dari Selipar Jepun Pink. Boleh menang plushies yang comel.Kalo korang tgk, mesti jatuh hati la.Serius.Kisz ni sgt la berbakat dalam menjahit patung2 lembut ni.Kalo aku, memg rosak la kain aku kerjakan.Hahah.;p. Okey, syarat-syarat ;
1.Jadi follower...
2.Leave name & blog kat komen post giveaway itu & komen best2 biar Kisz jatuh hati kat korang..hahah ;)
3.Letakkan 3 gambar kiszydolls di blog anda & terangkan tentang GA ni kat blog anda.
4.Jangan lupe gtau anda sertai kategori yang mane satu di komen yang anda tinggalkan.
5. Ada 3 kategori, iaitu IBU,STUDENT & BEKERJA. Saya Student UMT.Haha :)
Korang tgk la plushies nih,memg comel, nampak lembut di mata, dekat di jantung tau. Kreatif la budak nih, menjahit.
Nak semua! Hahah,korang kalo nak beli pegi je blog Kisz. Kisz tulis "DAPATKAN PLUSHIES DENGAN HARGA RM20 EACH. bagi design2 terpilih(tidak termasuk nama,bow,tie,logo n accessories tambahan) dan saiznya lebih besar dan isinya mampat =)". Begitu kate beliau.
Korang tgk semua plushies nih, nak bagi mak boleh,bagi ayah boleh, bagi suami/isteri boleh, bagi anak boleh, bagi kawan boleh, bagi pakwe/makwe boleh, bagi kat PM pon boleh tau!
plushies gaway
giveaway nak menang

2 Flowers:

wannurfazrini said... Reply Comment

comel kan ? wat bantal busuk best ni. heheh . btw wish you goodluck yeah :)