Jalan-Jalan Cari Kucing | The Nazirah Mktr

Jun 26, 2011

Jalan-Jalan Cari Kucing


Apa yang special dalam gambar di atas? Kalau mata korang dapat tengok,memg super la. Aku kagum tengok org ni bawak moto laju gile la.Laju sangat-sangat, kami terkejut. Semalam pergi Taiping. Jalan-jalan pergi Taiping Sentral,pastu pergi rumah sedara yang ada bela kucing Parsi sebab rancangan asal nak cari sekor kucing betina Parsi sebab nak kawin kan dengan kucing rumah kami,Fluffy & Ciko. Tapi takde kucing dara. Semua kucing yang dah jadi mak & banyak kucing jantan je. Pastu makan sate kat Pasar Malam Changkat Jering.

 Fluffy sebab soo fluffy bulu dia.Tapi bulu dia banyak gugur.

Ciko yang hensem.Aku rasa beliau hensem sebab mata dia comel.

Makcik aku suka bela kucing, dan kami-kami pon memang suka kucing dari dulu lagi.Memang dari kecik lagi rumah ni membela kucing, kalau sekor mati, esok mesti abah bawak balik sekor lagi kucing. So, abah aku pon jenis menyokong jugak la membela kucing ni sebab abah aku pon suka membela binatang seperti ayam, ayam serama suatu masa dahulu.

Main kucing ni terapi sebab kalau letih-letih balik dari kerja, main dengan kucing ni buat hati happy.

12 Flowers:

filzahtismail said... Reply Comment

hahahah. bwk moto siap silang kaki tu. sempat plak ko capture ye nas.. lawak tol.

Ninie said... Reply Comment

oh br pasan psl gmbr mtr tu. hahaha

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

HAHAHA gila style bawak moto gituh.silang kaki mcm tgh tgok tv!LOLOLOL

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@filzahtismail

hahhahah..lawak kan..tpi aku rasa kagum la...bukan nak aibkan.tpi rasa kagum die bawak skuter cam tu..aku terpk kalo kena brek mengejut ke cam mana tu..aku memg dah sedia kamera aku siap2 fating..trus snap gmbar bila die lalu tepi kete aku

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Ninie

hahahha..sapa je boleh buat macam tu..die je boleh buat..

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]

tau takpe..serius laju gile gile die bawak moto..cilok sana cilok sini..

pelat said... Reply Comment

silang kaki mcm perempuan duduk! rare! HAHA

hajar said... Reply Comment

ehh. a'a la. aku baru pasan die silang kaki. HAHA. cett. waa. besk2 ada kuceng. aku suke gak. tapi tak addicted. sebab kalau yg comel2 ak ase nak picittt je . HAHA :))

~amalina~ said... Reply Comment

hahahaha..naz..hensem gilaaa kucing ko tu..kalau la aku kucing, mesti ak nak kahwen ngan dier..ko restu x??hahahah

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@pelat

hahah..lain dari yg lain kan.serius sapa je boleh buat macam tu >,<

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@hajar

sama la weh..aku suke kucing pon, kucing yg bela je.kalo kucing kat gerai makan tu aku tak layan sebab kotor..huhuh

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~

kalo ko kucing parsi bulu tebal muka kemik, aku restu.kalo kucing bese bulu pendek tak boleh.heheheh..kejam tak