Perasaan | The Nazirah Mktr

Jun 17, 2011

Perasaan

Orang tengok Keranamu Laila,Aku tak tengok.
Orang tengok Asmara,Aku tak tengok.
Orang tengok Nora Elena,Aku tak tengok.


Orang kata Seth Tan suami pujaan, aku pon diam sebab tak tau.


Kawan dok sembang pasal Nora Elena dalam Facebook, aku mampu baca je status tu tanpa nak komen balik.


Memang selalu ketinggalan, nak buat cam mana kan.HEHE. Shaz cakap rating untuk Nora Elena yang kedua paling tinggi lepas Nur Kasih. Nasib la Nur Kasih aku tengok.

Photo Courtesy : Tumblr

12 Flowers:

Ninie said... Reply Comment

seth tan mmg lelaki terbaik. tp.. mcm xwujud je lelaki mcm tu. dlm drama ade lah kot. zzz -.-

Nik Syafiq said... Reply Comment

jgn risau naz...aku pun same xtengok...xde tv kt umah sewa.

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

samalah naz.kite pun tak tengok.tak tertarik hati lg nk tengok.hehe.

nabilah_2908 said... Reply Comment

tkpe la...x rugi pun kalau x tgk.. :)

milimilo said... Reply Comment

eh samalah kita. tak tengok pon nora elena ni harap baca apa yg org update dkt fb n blog je. kikiki. mmg fenomena betol :D

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@Ninie

semua pompuan suke kot seth tan..kt je yg tak faham2 kan..hehe

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]

tambah sorang lagi geng..hehe :) kan..kt pon tak tertarik hati nak tgk..tak tau kenapa

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908

betul3 kak..kalo saya nak tgk, boleh tgk kat tonton kot..hehe

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@milimilo

tau takpe..fenomena betul..semua org pon nak laki cam seth tan..tpi sebenarnya dulu tak tgk sebab tak minat aaron aziz tu..heheh

missdora said... Reply Comment

kite pun tak tgk la awak.. :)