KFC | The Nazirah Mktr

Sep 26, 2010

KFC



Credit : KFC Malaysia
Salam,
Disebabkan perlu study hingga lewat malam, saya pon ambil masa nak buka internet.*Padahal tiap jam bukak internet. Ehem, ehem, saya pon google KFC tiba-tiba sebab ada assignment berkaitan business web site. Konon nak buat pasal KFC, so, explore la sikit-sikit pasal web site KFC nih. Terlior oooo waa cakap sama lu! Siap ada muzik-muzik best lagi web site KFC ni. Then, tengok la menu-menu KFC, padahal tiap bulan pon pegi KFC & dah tau manu die, tpi nak jugak tengok. Woo, memang sodap la! Yummy..Tambah malam-malam cenggini, lapau!. Apa-apa pon, kurangkan lah makanan tak berkhasiat ini dalam menu anda ye

Graphics

2 Flowers:

Sis HA said... Reply Comment

alamak terliur jgk lah time ptg2 ni..