Kembali Semula Entri-entri Lama | The Nazirah Mktr

Sep 22, 2010

Kembali Semula Entri-entri Lama

Image : Google
Salam,
Semalam setelah tak tahu apa sudah terjadi kepada blog saya yang hilang body post, akhirnya hari ini, sudah selesai masalah blog saya ini. Dengan mengupload kembali template blog saya yang pernah saya save suatu ketika dahulu sebagai backup. Itu lah penting nya buat backup untuk segala kerja kita tau,awak-awak semua. Sebagai pengajaran, awak-awak semua sila la download template awak-awak semua yang kat Edit HTML tu. Apa-apa jadi, kan senang. :)
Okeh, jom baca buku!

Graphics

2 Flowers:

lionteen said... Reply Comment

isau lak bile jd mcm ni kan..

wah..
rjnnye bc buku..
hehe..
bgus2..

entry terbaru.. saya sudah mula beli pakaian bayi