Contest Baju Raya ItikKejam | The Nazirah Mktr

Sep 4, 2010

Contest Baju Raya ItikKejam

Salam. Saya nak masuk contest Baju Raya dari ItikKejam.Hahah, tahu ini contest dari Lionteen, kawan se-U yg tak pernah tegur bile terserempak..Hihi..Okeh, syarat-syarat nya adalah :
  1. Buat satu entri dengan title “CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM” DONE
  2. Tempek banner contest pada ENTRI dan SIDEBAR sepanjang tempoh peraduan berlangsung dan link banner tersebut kepada entri ini. DONE
  3. Upload sekeping gambar korang pakai baju raya yang paling cun hensem meletop kebaboww, tak kisahla raya tahun bila pun yang penting dalam gambar tu mesti ada korang seorang sahaja. Gambar satu kampung tanak eaa... DONE
  4. Nak edit sikit-sikit tu bolehla... Jangan edit sampai tak nampak macam manusia sudah. DONE
  5. Tag 3 orang member blog korang (inform diorang sekali tau, jangan tag senyap-senyap pulak) --> Melin, Sizuka , Nabilah DONE
  6. Nak follow ke tanak follow belakang kira. takde paksaan punya :) FOLLOW durian_runtuh

Tempoh peraduan sepanjang 1 SEPT hingga 17 SEPT 2010. 2 pemenang dengan gambar paling kreatif akan diumumkan pada 19 SEPT 2010.

Kalo ada gmbar tgn budak ngn budak slim kat tiang takpe ke?Huhu :p

6 Flowers:

lionteen said... Reply Comment

hehe..
lionteen seorang yang segan..
hahahaha

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

hehe semoga menang nazirah.biasa rezeki murah sikit masuk contest nih kan.heee~

shasha said... Reply Comment

amboi naz..nk merempit ker tu?hiks. nk join jugak lah..heee

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

@shasha aku nak merempit mintak duit raya...hahah