Sweet Happiness | The Nazirah Mktr

Aug 2, 2010

Sweet Happiness

Salam.Hai korang.Okeh, hari ni gembira sebab dalam minggu ni saya akan dapat 2 bungkusan,InsyaAllah :).Bungkusan ape,mestilah barang penting kan.Okeh, hari ni jugak saya dapat tajuk PITA. But, i'm not very sure..Pencam Kronologi dalam Pengesanan Berita. Bunyi cam menakotkan. Okeh, minggu ni saya penat sebab asyik stay kat kampus dari pagi buta sampe petang buta,Hihi.Kawan saya, Zarini buat terbaik punya waktu present draft proposal beliau. I tak sangka you.Lagi, saya rindu kawan2 & saat2 dahulu! ^3^

~Live your life with colorful friendship even though sometimes it go far from you~

Pic kredit : Google.com

5 Flowers:

kak ina mail said... Reply Comment

wah rindu kawan je, ngan akak tak rindu ke. nanti jangan lupa tunjuk bungkusan tu apa ye.

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

bungkusan baju je :)
kak ina,rindu sume bloggers yg penah komen2 dahulu.. ;0

tmukmkd said... Reply Comment

humm tajuk tu act macam pernah dengar.
dua tahun lepas. guna IR. information retrival.
budak tu dapat A.

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

haah...batch 2008..dr pouzi suruh aku sambung buat tajuk tuh.tu yg seriau...