Header Terkumpul | The Nazirah Mktr

Aug 21, 2010

Header Terkumpul

Salam. Hai, hari itu saya buka Picasa Web, tempat upload gambar bagi blogger dimana setiap gambar yang kita upload dalam blog akan di simpan di Picasa Web ini. So, dalam usaha menjelajah beratus-ratus gambar itu, tiba-tiba kenangan lama menjengah kembali.Saya terjumpa header blog saya dari awal-awal saya buat blog dulu.Hahah, bile tengok-tengok balik, rupanya memang tak lawa la header-header dulu. Macam mana la saya ada hati nak buat ia sebagai header blog ni. Apa-apapun, kita kena la cuba buat kan , belajar guna Photoshop and what so ever lah..Yang paling ketara, aku kitar semula je header lama-lama, tambah apa yang patut.

Di atas ni, baru buat semalam.Tak buat sebagai header pon. :p













Macam-macam description aku sudah buat.Yang paling tak tahan tuh;
Durian Ku Durian Mu
Tempoyak Ku Tempoyak Mu
Hidup Satu Perkongsian
Biarpun Aku Suke Kau Tak Suke
Ape punya description la nih. Macam orang kampung pon ada kan..Hahah..Kanak-kanak lagi waktu tu, so ayat pon carca marba. Sekarang sudah masuk alam remaja,haha,ayat matang sikit..

3 Flowers:

Li'Fi said... Reply Comment

miss durian...cute la tu description yg pling bwh. i like!!!

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

haha comel gila kot.wah kenangan kmpul header bebanyak.teringat dlu mse mle2 jmpe blog nadzirah sbb layout kite same kan?kalo xsilap la.hehe~

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

Li'Fi: cute ke li'fi..hihi..entah la, bile sekatrang bace, cam pelik je..hahah

Sizuka : kite pon tak ingt la sizuka..lagipon byk kali gile la tukar layoout...hihihi