XXXXL keyword | The Nazirah Mktr

Aug 3, 2010

XXXXL keyword

Salam.Saya baru lepas cek nuffnang saya. Kemudian cek la bape org yg masuk blog, dari mane, sape die kat bahagian analytic tuh. Pastu pergi cek kat keyword. Aku tergelak tengok satu keyword tuh, 'baju dalam saiz xxxxl'. Mak ai, besau nye..Hahah..Ni mesti org yg melawat blog aku tengah search blogshop jual baju dalam untuk plus size.Tapi terjumpe entri blog aku pasal blogshop untuk baju plus size kan.Okeh , ni ada aku search tempat yg jual baju dalam plus size; WanitaMelayu & Butik CikYa & GreenThread. Tibe2 teringat waktu kecik2 dulu, selalu ade nyonya bawak moto datang kawasan rumah aku, jual pakaian dalam kat mak2 kami ni hah. Aku yg kecik lagi time tu pon sibuk gak nak pilih baju dalam.Hahah ;p

p/s: Durian Mucuk!

12 Flowers:

Liyanaa. said... Reply Comment

auchhh nasib baik bukan ai taww T_T hiks

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

luvida ; hahah..tau takpe.

ynn ; kalau you, i tak heboh2 pon...hahah

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

luvida ; hahah..tau takpe.

ynn ; kalau you, i tak heboh2 pon...hahah

sizukaDeboss said... Reply Comment

haha.cam kelakar je kalo check keyword dkt nuff tuh.aigoo~

kak ina mail said... Reply Comment

kenapa tak cakap ada jual baju dalam size xxxxxl.khe khe khe.mak bapak besarnya.khe khe cam tu pun boleh ye.

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@kak ina mail

ye la kak..kalo nak beli kat kedai, segan kot..heheh