Handphone Banyak Keypad | The Nazirah Mktr

Aug 16, 2010

Handphone Banyak Keypad

Salam. Hai, selamat berpuasa. Saya sebenarnya teringin berkenan sangat tengok handphone Nokia E63,E71,E72,E73,E5..Ala, handphone bentuk cam blackberry dan blueberry tuh..Cam best je tengok keypad bersusun teratur tu, cam best je tekan-tekan keypad banyak-banyak tu, cam comel je kalo install theme comel-comel dalam hp tu, cam seronok je boleh buat theme yang tukar font comel-comel tu, cam best je kalau ada duit boleh beli suka hati kan.Hahah, sengal je la. Nanti dah kerja, beli la puas2,InsyaAllah ;)



p/s : Mumuah handphone nokia bentuk blackberry. I lab yu (^3^)

7 Flowers:

lionteen said... Reply Comment

lionteen pun suke..
hr tu usha kdy hrge 500 lebey da skang..

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

suka jgk.hehe.cm best je kan.

rATu kEBaYA said... Reply Comment

dek akak pakai e63.. mula2 pakai dulu macam sengal je.. sekarang dah ok dah.. tapi mmg best

Mr.Nik Syafiq said... Reply Comment

suka blackberry...tp xley wat video coll....cm hampa,pastu cm diharamkn plak

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

lionteen ; murah gile kot!!!tpi kesempitan wang la...wang untuk makan 1 sem nih..hihi

sizuka : comel, suke sgt!!(-3-)

qilah : ;))

ratu : ye ke kak..ni yg bersemangat nih...hahah

syafiq : aku tetap setia pada nokia...hahah

biskut chipmore said... Reply Comment

saya pakai nokia e72. best.. sebab dia punya keypad mempercepatkan keje nak taip sms. Tapi kalau skrg better bei BB la.. social application best!