(Gambar) Straw Handbags Trend di Tokyo | The Nazirah Mktr

Aug 5, 2010

(Gambar) Straw Handbags Trend di Tokyo

Salam. Hai,kamu2 pernah beli beg raga? Ye, selalu yg saya jumpa kat kawasan tempat tinggal saya, semua beg raga yg tak comel & kawaii, tapi di Tokyo,Jepun, trend beg raga atau straw bag atau 'kagobagu' dalam bahasa Jepun nye adalah sgt popular. See, semua beg-beg raga ni sgt lah comel & kawaii.Rasa nak curik je. Hihi..Kalau saya jumpa yg murah di Ipoh atau di mana2 di Malaysia, saya nak beli. Untuk raya. :)











Saya paling suka yg berwarna pink ada bear-bear yg kecik2 tuh.Memang comel habis!!!Kalau byk duit nanti, nak pergi Jepun, nak beli macam2 barang yg fesyen2, comel2 & murah2.
Credit : Tokyo Fashion
p/s: Nak pergi Jepun!!hahah :p

6 Flowers:

lionteen said... Reply Comment

cutenye...
lionteen mau jugak:)

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

kite pon mahu!!!hihi...onlibe blogshop ade jual tpi mahal sgt...sebab import...nanti nak cari je kat umah... ;)

~amalina~ said... Reply Comment

naz..bg lah hadiah beg tas tu kat aku satuu....:))