Peraduan: Copy & Paste Raya | The Nazirah Mktr

Aug 24, 2010

Peraduan: Copy & Paste Raya

Salam. Selamat berpuasa ke-13 ke. Emm, haha, lupa lak..Okeh, pagi ni aku nak join contest copy-paste anjuran GambarHehe. Senang gila lah, tak payah nak buat entri cerita panjang-panjang, just copy and paste. Copy and paste ialah bende paling senang aku belajar komputer dulu-dulu.Dalam contest ini, anda hanya perlu Copy & Paste ayat dalam contest ini dalam entri anda atau dalam wall Facebook anda atau kedua-duanya sekali.Okeh, aku nak copy-paste nih, *berdebar-debar pulak..haha.:p


Memory: 1GB

Accessories: Earphone, CD, Manual, USB Cable & Battery Charger

Saya nak menang MP4, so saya copy & pate ini :

Raya tahun ni saya nak layan lagu Selamat Hari Raya, Balik Kampung, Dendang Perantau dan lain-lain dengan MP4 yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak MP4 ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com


Saya tamak, saya nak menang jugak kamera digital, so saya copy & paste ini :

Raya tahun ni saya nak tangkap gambar kuih semperit, lemang Pak Ali, ketupat rendang dan semualah dengan Kamera Digital yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak Kamera Digital ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com

1 blog, 1 penyertaan.. 1 akaun Facebook, 1 penyertaan.. Pertandingan akan ditutup pada 25 Ogos 2010.. Nama pemenang dengan nombor yang bertuah mungkin akan diumumkan pada 27 Ogos 2010..

Nak join? Pegi sini----> GambarHehe

8 Flowers:

Queen said... Reply Comment

waaah..macam syokje..try la..cuba nasib kan..heee

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

@Queen
queen sile lah try...mane tau dpt hadiah raya kan...bukan duit raya..hihi