Keluarga Datang Terengganu 2 | The Nazirah Mktr

Jul 30, 2010

Keluarga Datang Terengganu 2

Salam.Yes,setelah beberapa hari menunggu gambar waktu jalan2 di Masjid Kristal hari tu, hari ni kakak aku telah email gambar2 itu.Yeh yeh.Cam budak2 je kan.Ini adalah kesinambungan entri pasal family aku datang Terengganu melawat aku.Hihi.Best tengok gambar2 nih sebab cantik dan tulus.Ye la,guna kamera digital,bukan kamera cap ayam cam dalam hp aku nih.Ape2pon, saya rindu saat itu, ketika berjumpa, berjalan2 bersama, cewah, menangkap gambar, bergurau senda & macam2 lagi. ;) Family adalah yg terbaik dalam hidup kita semua kan kan kan..

Ni abah saya & makcik saya.

Ni satu-satu nya kakak saya.

Ni kakak ipar saya.Kecik tak.Hahah

Eh, ni saya.Terupload pulak. :p

p/s : Nak beli kamera la..Nak tgkap gmbar.Agk2 DSLR dah turun harge tak? :p

5 Flowers:

lionteen said... Reply Comment

beshnyee...
mk n ayh lionteen,tggu akhir sem nk angkut brg la,br mereka sume dtg..
hehehe

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

samae la kite lionteen..bukn selalu dtg pon :)

kak ina mail said... Reply Comment

amboi , dah lama tak nampak gambar ko. sekarang.terkejut akak tengok, dulu ko kurus.senang hati ye.

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

hahah...kak ina..mane ade kurus...mcam tu la bdan saya dari dulu tau kak.. ;)