Tempat Kesukaan Karam Singh Walia | The Nazirah Mktr

Jul 6, 2010

Tempat Kesukaan Karam Singh Walia

Salam...Haa.cube teka ape tempat kegemaran Karam Singh Walia..Hahaha...Semestinye Cameron Highlands..Hahah..Minggu lepas,aku, abah & makcik pergi Cameron hari Kamis.Memang best sebab perjalanan lancar & bukan hari cuti.So, tak ramai sgt org di atas sana.Kami pergi macam2 tempat; Chocoberry Factory, Tanah Rata, Mardi, ladang teh, kedai2 sayur & cenderahati dan macam2 lah..Ahaks..Tapi disebabkan tgh menganggur, kebanyakan brg2 yg dibeli dibelanja oleh abah..
Ni kat Bharat Tea Farm. Dulu waktu datang tahun 2009, daun kat pintu gerbang kawin tu tak merimbun sgt.Tapi sekarang udah cantik..I like!!

Okeh, ni kat Mardi Cameron Highland. Wohh, best.Banyak sgt kebun2 sayur.Ade terung, tomato, cili, kobis, rock melon, labu, bunge2, ros, orkid, macam2 la!! Tempat tu pulak sgt la cantik.

Ni kat mane ntah name tempatnye. Byk gile barang2 comel macam beg, patung, baju, keychain, rantai dan of coz semua murah2 harge borong. Den sempat la beli beg strawberry yg besar.Hahah..Tapi cume kami tak pergi makan aiskrim strawberry kat Raju Strawberry Farm sebab ramai sgt org..Tapi semuanye memg BEST!!!I LOVE CAMERON HIGHLANDS walopon panas sikit tak sejuk sgt..Hahah

0 Flowers: