Comment Box | The Nazirah Mktr

Jul 24, 2010

Comment Box

Salam.Semalam banyak sangat masa, sampai pergi buat tutorial comment box comel.Ye,tutorial ni jugak sudah lama orang buat,saya yg baru terhegeh2 nak buat.Hihi.Tutorial ini mengajar kita bagaimana nak edit XML coding supaya comment box anda kelihatan menarik berwarna-warni macam pelangi. Ye, seperti biasa, tutorial ini di buat oleh Liyanaa Lunia. Beliau memang seorang yg bagus dalam membuat tutorial sebab mudah di fahami :)

See, berwarna-warni macam pelangi dah blog aku.Hahah.Pening2 gak la mata tengoknye.Tapi takpe, saya memang suke edit2 blog sebab suka belajar coding XML nih.Dan of coz, special thanks to Liyanaa Lunia :)

Liyanaa Lunia <--Kelik untuk tgk tutorial



3 Flowers:

~amalina~ said... Reply Comment

hoih...dah bwarna warni dah neh...mne theme hijau dlu..hakhak

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

ade lagi la hijau melin...hijau+pink..hihi

lionteen said... Reply Comment

smlm lionteen try buat jugak...
tp xjd pun...
then,pic cmmntr tu pun x kuar...
huhu