Fashion Faddism By Shea Rasol | The Nazirah Mktr

Jul 25, 2010

Fashion Faddism By Shea Rasol

Salam.Hari ni, saya nak promote satu blog bagus yg buat giveaway yg best.Anda tahu apa itu giveaway?Giveaway ialah satu contest yg mudah untuk menang.Hahah.Kiranya korang tak payah susah2 isi borang ke,pastu kene bagi bukti pembelian,pastu kena pos byk2 sebab lagi byk peluang nak menang,pastu bile tak menang,korang marah2 kate rugi duit beli coklat la,kopi tongkat ali la.
Nama owner yg buat giveaway ini;Shea Rasol.
Nama giveaway ini;Fashion Faddism.
Nama blog yg anjur contest ni;My Amethyst-Shea Rasol.
Okeh,apa yg saya suka pasal blog ini ialah tuan blog ini sendiri;Shea yg sgt fashionista,dress up,style,pandai bergaya & macam2 la.Kadang2 bukak blog ini pon nak tgk gambar beliau yg bergaya itu.I love your style lah!!Hahah..So,sekarang beliau buat giveaway yg best.Jom adik2,kakak2.
Fashion Faddism
Hadiah : Fasionable item berharga RM120!!Waloh.Hadiah di taja oleh Ayunar & Zay Zareen
Untuk menang :
  • Jadi follower blog My Amethyst
  • Hantar gambar anda yg sakan bergaya bersama pakaian @ aksesori yg anda suka,contoh beg,kaca mata hitam,kasut tumit tinggi
  • Di gambar anda yg bergaya sakan itu, tempek kan nama tempat asal anda & nama fasyen kesukaan anda seperti contoh di bawah;Parit,Kain batik.
  • Hantar penyertaan anda ke email Shea : purplishea@gmail.com & subject : Fashion Faddism
  • Anda boleh hantar byk gambar tapi Shea akan pilih satu saja pemenang.
  • Pastikan fesyen anda itu sopan ye adik2,kakak2.
  • Gambar2 anda itu akan di publish di Facebook Shea ye adik2,kakak2.So,jgn malu2,ramai lagi yg join. :)
  • Tarikh tutup : 31 Ogos 2010
Okeh,kalo berminat boleh pergi terus blog Shea,tanya beliau betul2.Aku cam berminat, tapi takdok DSLR yg bila kite tangkap gmbar cantik gile gambar tuh.Hihi.Nak DSLR jugak ke?Cam gelabah lak kan.

0 Flowers: