Burung Hantu Penjaga Blog | The Nazirah Mktr

Jul 20, 2010

Burung Hantu Penjaga Blog


Salam.Amacam, ok tak layout burung hantu ini?Bukan ape, boring tgk layout sama je.Dah la jarang blogging sekarang nih, so, tukar la layout blog ni supaya tuan die ada perasaan nak jenguk.Kalau korang nak cari layout yg cute & kawaii, boleh terjah MyCuteGraphics.Terlalu banyak wallpaper yg kawaii yg korang boleh jadikan wallpaper blog,myspace ataupon latop korang sendiri.Selain itu,wallpaper kat sini memang ada macam warna & tema.So, kalo korang memang suka benda comel, nak ngadap hari2, boleh la download wallpaper kat sini & lekat kat laptop korang. Lagi satu, aku nak bagitau pasal template blog yg aku suka sgt YummyLolly.Template2 kat YummyLolly sgt sweet dan berbaloi guna sebab tak boring & fresh. Pencipta YummyLolly juga sgt baik hati sebab korang tak payah bayar untuk download hasil kerja beliau yg sgt sweet.Bagi yg dah lama buat blog, mesti biasa dgr YummyLolly kan.Okeh la, ada masa nanti, aku nak edit header blog ni yg sudah lapok. Edit2 blog saya suka, tulis2 cerita saya tiiittt..Hahah :p