Plus Size Blogshop | The Nazirah Mktr

Jul 22, 2010

Plus Size Blogshop

Salam.Korang pernah shopping online?Okeh,hari ni nak introduce 2 blogshop yg best.Untuk girl yg plus size macam saya.Hahah.Okeh, yg first, JessaBellaPlusSizeStealz.Semua baju-baju baru dalam blogshop ini semua cantik-cantik & seksi.Dan semua baju dari saiz M hingga saiz XXXXL.Okeh,disebabkan kebanyakan baju dalam ini seksi,so,blogshop ini juga menjual banyak cardigan;half & full,pendek & labuh untuk korang,saiz dari M hingga XXXL.Owner blogshop,Jessica, juga sgt bagus mengendalikan blogshop beliau,so,InsyaAllah,korang tak tertipu.Dan harganya semestinya berpatutan.



Blogshop kedua ialah Lalina Boutique.Blogshop ini juga menjual pakaian baru bagi plus size girl macam saya.Hihi.Blogshop ini kemas,dan baju-baju dalam blogshop ini juga cantik.Harga berpatutan, dan kalau korang bertuah,boleh beli-belah semasa sale.Owner blogshop ini,Nurlina,bagus mengendalikan blogshop beliau.Sekiranya korang membeli-belah di sini, beliau akan memberi invoice kepada pelanggan beliau.Ye, aku membeli semasa sale :).Ho ye,korang yg berbadan S & M juga boleh membeli-belah di kedua-dua blogshop ini.



p/s: Ye,saya sedar sape saya. ;)

2 Flowers:

sizukaDeboss said... Reply Comment

wah me loikey.kalo sy ade kt Msia skg nih dh lme duit kering.heeee~

✿NAZIRAH✿ said... Reply Comment

nanti balik m'sia...beli byk2...hahah