Minipixels atau Emoticon untuk Blog dengan Greasemonkey | The Nazirah Mktr

Jun 23, 2009

Minipixels atau Emoticon untuk Blog dengan Greasemonkey

Disebabkan busan dok rumah,so suke menjelajah blog org..Pegi blog TheJijie..Beliau mencerita pasal minipixels beliau..Teruja..So,mencari2,terjah2..Akhirnye..Ni boleh jugak panggil emoticons. Best dan comel. Kalau nak emoticon yg lain, boleh install scripts ini :
Korang just click Install untuk install script itu okey :)
Click SINI untuk download Greasemonkey yg HOT! Kalau nak belajar pasal Greasemonkey, boleh click SINI.



:t::e::r::i::m::e: :k::a::s::i::h:

:c::h::o::k::i::l::a::l::a:

Kenape??
Sebab kite belajar membuat minipixels di blog die..Bukan la buat sendiri minipixels yg ciut tu,tpi tau la kat maner nak download,cam maner nak buat script sendiri..And die juge memberi byk javascript minipixels ini..huhu..Terharu..pas ni boleh buat script sendiri juge..See,byk giler aku cilok kat blog Chokilala..Ish2,Nazirah memg malas ape..

:chokilala:
also kredit to:Munirah,Fizz Fairuz,Jijie:penyu2:
Nak pasang juge?Belajar di cini..hihi
Okey, minipixel or emoticon ni boleh digunakan di old editor sahaja tau. Kalau korang guna updated editor, memang tak keluar la emoticons ni. 
Cara nak pastikan korang old editor or updated editor, pergi 
Settings --> Basic --> Global settings --> Pilih Old Editor.

p/s:memg Nazirah terlambat belajar,tpi nak juge promote..hihik

12 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

dh try dh ikut cr cokilala..tp..kt ner nk dpt pic monyet2 cute tu..? huhu...ajar2...:)

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

intan://amik2..bukan kite punye..hihik

nabilah://ade kat chokilala juge..

haruan://tgk la..

thejijie♥ said... Reply Comment

waaa byknyeerr nazirah install hehhee

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

jijie://memg byk..tpi kite tak gune buke sume bila nak post entri baru..tak,jenuh..hihik

nuyu farhan said... Reply Comment

wahhh..
shomel..nak belaja jugak leh?
hihiii :))

damaiinx said... Reply Comment

hai..fun gak ? tp masa mencemburui segalanya....huhuhu

hana_tomei said... Reply Comment

lihat2..sekitar cni..chumel...

Blog Dofollow Indonesia said... Reply Comment

cantik sekali blog ini...salam kenal