Kepala Membawa Bakteria?? | The Nazirah Mktr

Jun 2, 2009

Kepala Membawa Bakteria??


Nak tau ape bende di atas?Ni tempat letak berus gigi atau name org putihnye toothbrush holder..Tadi berjalan2 di Jusco,pegi ler kedai S&J..jumpe bende ni,beli,RM3.90..Kite nak cite bende lain..Balik2 dari Jusco tu,dgn suke nye pegi la melekatkan bende ni kat dinding bilik air..Datang kakak kite,kite pon mensuruh beliau menengok dalm bilik air..Pastu,die berkata,'selalunye bakteria suke tempat macam mane?'..Emm,soklan sains pulak..Die pon menjawab,'tempat yg lembap'..Sah,die bercakap berkenaan berus gigi kite yg ditaruh di dalm kepala di atas....Emm,korg rase cam maner??Aish,nak jugk gune..kihkih..
Ni cite kedue..di samping membeli kepala diatas,kite jugk meng'pau' abg kite komik--Crazy Family--karya Oga--Selamat Membaca Kepada Nazirah a.k.a Miss Durian Runtuh..Nak pinjam?Boleh..Pegi kedai,bace kat situ..kihkih..Eh3,tadi kite juge menuntun Syurga Cinta..loh,sgt seronok!!Walopun Heliza agk kaku,tpi jalan cerita sgt seronok..5 star kite bagi..cewah2..

19 Flowers:

Rara said... Reply Comment

dear , i dah guna toothbrush holder ni almost berbulan bulan :D tak ada lh bakteria apa semua tu mengarut . eventhough dia dekat dlm tu, tp cpt kering lah . mana ada lembap :D

TokeIKedaI said... Reply Comment

heliza tu awek arif time kecik2 dlu. :P

:. aYu .: said... Reply Comment

em..kalo awak rasa bahaya..better xyah guna kepala tu...

Queen said... Reply Comment

hurm...bakteria?ianya ada dimana2...mungkin yang dimaksudkan tu adalah fungus...tapi kalau ade pengudaraan dalam benda tu ..takdelah berfungus....

sekian....

actually bende tu cumel sangat..
mesti sayang kalau tak guna....wakakkakakakaka

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

Rara: hah,tau rara pon ade..hihi..ala,tak kesah pon,hihi..

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

TokeiKedai: hah,ye ke..kahkahkah..

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

ayu: tak kot ayu..hihi..nak jugk gune..

Queen:memg comel,tu nak gune gak..kihkih

cik nana~ said... Reply Comment

comelnyeeee laaaa...
guna je. kat umah guna penutup katak hijau. ;)

~Atie+Farid~ said... Reply Comment

comelnyeeeeee kepala bakteria tu...hehehee

aRe_uDear said... Reply Comment

amboi smai 5 stars tue bagi.. best sangt ker cite tuh.. ayu pun lum tgk lagi nih.. hohoo bab berus gg tue better biarkan die terbuka skit jgn katupkan die kang terpedap brus tuh hehee..

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

atie+farid: aish,memg comel!!hihi

are_udear: of coz lar..best cite die..tgk la nanti..hihi

zahid4world said... Reply Comment

Huhuhu... toothbrush holder shin chan ade tak?
Akak Nazirah pun minat baca komik? Kui..kui..kui..
Saya baca komik kat internet je. Hehehe...

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

kepal shin chan takde pulak akak tgk..
kihkih..
ala,minat gitu2 jer..hihi

nurul said... Reply Comment

tgok syurga cinta ke @ wat syurga dalam tu...

nurul said... Reply Comment

poyo je muka rabbit tu...

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

kakak,comel lar rabbit tuh..ade pulak poyos..kihkih..tgk cite lar,jeles la tuh..kihkihkih

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

lampu neon..ape yg semart tuh?kihkih