Bil Letrik Melambung | The Nazirah Mktr

Jun 9, 2009

Bil Letrik Melambung

Hari ini bil letrik sampai ke rumah kite..Abah yg amik di peti surat..Tak lame setelah itu,abah berkate..'Udah2 ler tu main komputernye,bil letrik tinggi..Tak penah2 tinggi macam ni'..Lebih kurg cam ni lar ayat abah kite..Emm,why2??..
.
.
.
Setelah menengok bil,rupe2nye RM95.05!!!
.
.
.
Aiyoh,rasenye ni kali pertama bil tinggi cam ni..Sebelum ni lebih kurang RM30-50 jer..Ape macam Nazirah??
Nampaknye Nazirah akan jarang berblog
Ceh,cam tipu jer..Ape2pon,time cuti je cam ni..Nanti dah balik Ganu,takde lar bil tinggi lagi..Nanti pon Nazirah jarang update blog juge..hikhik

********************************************************

Kalo Sudi,Sile Komen Selepas Bace.
Kalo Tak Sudi Pon,Sile Komen Selepas Bace.
Hikhikhik..
********************************************************

10 Flowers:

cik nana~ said... Reply Comment

nazirah telah menaikkan bil letrik sekurang2nya 40 hengget
ish ish ish....

damaiinx said... Reply Comment

salam,nazirah..ciannyer comey girls,saya ada satu idea !! kalo nazirah cipta satu tenaga maksud ganti " elektrik " gan " solar " kat umah,mcmaner..
pasti ayah nazirah sentiasa terseyun bangga dgn kepakaran nazirah yg ada..!

haruan tasek said... Reply Comment

gunakan le penjimat elektrik.... ceh promot lak... ha..ha..ha

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

cik nana://aish,memg ..naik melampau lak tuh..hihi

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

damiinx://waalaikumsalam..kalo kite boleh tukar ke tenag solar,memg bagus..tpi kalo mlm ke hujan ribut,cam maner pulak..hikkhikk..

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

haruan ://emm,ade kah alat sedemikian itu??nak tau jugk..hikhik

nuyu farhan said... Reply Comment

haha..selamat dk kat u skng ni..kalau tak mesti bil melambung gini gak..haha

nur nina said... Reply Comment

kire sikit ohhh..
kt umah sy, rm 120++
byk btul la penggunaan brg elektrik ni.. hahaha..

~ a for ana ~ said... Reply Comment

haha... nampak nyer kite same j la... sejak due tige menjak dok uma ni... ade gak ler kne sound cenggitu! hehehe...

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

nuyu://hihi..nanti kite da balik u pon same gak ler..


nur nina://sikit??huhu..kat rumah kite,byk sgt dah ni..


ana://hihi..same lar kite ni..hikhik