Brazil,Bapa,Anak.. | The Nazirah Mktr

Jun 18, 2009

Brazil,Bapa,Anak..

  • Lepas Isyak tadi,abah membawa kami pergi makan di luar..Kite memakan Fish n Chip & Jus Carrot Susu..Sambil makan,tgk tv besr yg menayang match bola diantara Brazil ngn ??..Brazil dapt 2 gol..Dan yg pelik ramai budak2 laki yg makan kat situ memakai baju tshrt Hitam..
.
.
  • Lepas makan,balik ke rumah la..Semasa nak sampe traffic lite,ternampak kereta di sebelah,seorang bapa yg bawak kereta--di samping baby girl die umur lebih kurg 2 tahun di atas ribenye--Memg pakar la bapa itu..Rupe2nye baby girl itu kembar | 2 2 baby girl rambut kerinting bertocang|..Sorang lagi kat tempat dok sebelah--Tanpa ibu di sisi,maybe nak jemput ibu pulang dari kerja--Bile suda berenti di traffic lite,baby girl yg dok di sebelah berubah tempat---> ke ribe bapa..Sekarang 2 2 baby girl itu duduk berdue di ribe bapa nye sambil pegang2 stering.
.
.
    Kite pon melambai kepada si kembar..Sekali si bapa menoleh ke arah kite..Senyum2 kepada kite..|malu dalm hati|..
    Persoalan:
  1. Tak ke bahaya memandu sambil anak kecik2 kat ribe?
  2. Kenapa tak ditaruh kerusi baby di kereta?
p/s:Semoga sume selamat..

********************************************************
Kalo Sudi,Sile Komen Selepas Bace.
Kalo Tak Sudi Pon,Sile Komen Selepas Bace.
Hikhikhik..
********************************************************

13 Flowers:

damaiinx said... Reply Comment

biasak..ler,twins supergirls @ insuran beso kot.....jgn ler besedih..yer/nanti jadik durian masam kan...

GRuNGe said... Reply Comment

Nampak tajuk Brazil tapi tetap jadi orang ke 3 comment. Yeahhhh, Brazil menang 3-0. Fan Brazil yang gila dari tahun 80 an.

aque said... Reply Comment

ellow cik durian.....
meriahnyew... makan durian...
mentang2 musem durian.. hehhehehhe....

mengenai kusi baby..
mmg sangat susah nak tengok kete yang ade kusi baby kan....
herm.... ssh nak cakap....

yang penting sayangi diri n owg yang tersayang...
hehheheh..
;)

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

grunge://heh..suke sgt Brazil..tpi memg Brazil best pon main kan..


aque://ellow aque..memg lar meriah,durian kan sedap..hihik..yeh,sayangi diri sendiri & org lain..

cik nana~ said... Reply Comment

comelnyeee la kalau ade anak kembar.
bahaya sangat sebenarnye
takut nanti driver wat emergency break, tak pasal je anak dia terhentak kat stereng

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

tau takpe..memg bahaya..anak2 die suke2 je main2 kat ats ribe bapa die..tpi 2 2 memg comel!!~~

atty's said... Reply Comment

selalu tgk ade yg bawak baby camnie..masalah eh..diaorg kata baby tu nak.
kalo kita tak stat ajo ..takde le budak tu tau ..

risikonya sgt bahaya

n.u.r.u.l said... Reply Comment

kalo minat sgt Brazil, g pakai baju akak yg kaler ijo kuning tu...tu jersi brazil tu...