Macaron Blogshop | The Nazirah Mktr

Oct 12, 2011

Macaron Blogshop


Assalamualaikum semua. Hai,baru-baru ni teringin sangat nak makan macaron.Akhirnya kawan aku,Melin bermurah hati nak bagi rasa 2 biji. Kecik je,besar sikit dari 20sen. Tapi memang selalu orang jual pon saiz 50sen atau 20sen kan sebab buatnya remeh dan bahan mahal. Disebabkan teringin aku pon cari kat Facebook kot-kot ada orang jual murah dan jugak sanggup Google semata-mata nak cari macaron murah. Yes,jumpa,nampaknya aku semakin mahir menggunakan keywords nak search -,-


Aku kata murah sebab kak Awin ni jual macaron 12 biji RM30 termasuk postage. Dia satu-satunya yang jual harga macam ni. Blogshop lain banyak jual RM27 keatas untuk 12 biji,postage pulak harga lain. Kalau tambah postage dah nak RM30-40 lebih. Kat sini lah pengguna kena bijak. Kalau 25biji Kak Awin jual RM60 termasuk postage. Okey,dan boleh pulak tambah-tambah flavor. Ada 10 flavor. Kalau korang beli 12 biji nak 10 flavor pon boleh.Lepas tu ada macam-macam pilihan lain contoh macam doorgift untuk orang kawin,untuk hantaran.Saiz pulak sebesar 50sen.Okey,pergi la order.



Memang sesetengah orang beli Macaron pakai kupon kat MilkaDeal or MadnessDeal,tapi selalu yang pakai kupon-kupon ni untuk belah-belah Selangor & KL je. So,kami di negeri lain ni kena la pandai-pandai cari mana yang murah kan.Okey,aku promote-promote,aku tak beli pon.Kuikui.Ni sebagai reminder je untuk masa hadapan & jugak untuk bantu sapa-sapa yang cari macaron murah dengan free postage (semoga ada la orang cari keyword ni).Okey bye.
Sumber Gambar : Facebook Page Awin Macaron

p./s: Bulan 12 harijadi aku tau korang semua.
p/ss: Rasa macam nak tukar URL blog -,-



2 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

Macaron ni terlalu manis...akak tak bape suka kannya..hhu.. :)

blog dah berubah wajah lagi...nice...

erm...kalau akak minta tolong Nazirah editkan blog akk...boleh tak..? kalau tak boleh xpe...(^_^)