(Gambar) Awesome Scene at Splash Mountain | The Nazirah Mktr

Oct 21, 2011

(Gambar) Awesome Scene at Splash Mountain

Assalamualaikum.Hai semua.Ce korang tengok gambar2 awesome ni.Heheh.Kalau kita la kat tempat dorg ni mau tengah menjerit sakan sampai pecah suara kan sebab seriau bila turun benda alah ni. Dulu pernah main game ni kat Genting Highlands dengan sepupu sepapat.Memang takut gila bila nak turun.Waktu naik xrasa pape pon.

Baca paper

Tak da perasaan langsung!

Propose atas bot

Tengah mencukur jambang -,-

Main chess

Okey,main monopoly sekali dengan duit pon stapler tau!

Men in Black

Hahaha..troll,poker face,forever alone!

Nanti kalau dapat pergi Genting bawak la siap2 bahan nak buat scene macam gini.Mesti kat gambar tu best gile kan.Lain dari yang lain. Tibe2 teringat gambar Sue,Fatin & Dello waktu dorang gi Genting!Hahahah. :3
Sumber : TopTumbles




10 Flowers:

lionteen said... Reply Comment

ms kitrg g gnting, nek ape bnde ntah nm nye tu, yg mcm kapal tu kan, kitrg punye la jerit2, org sblh kitrg, minah omputih ngn anak die, slamber je, muke slamber xde jerit2. rs nye dorang dah biase, tmpt dorang pmainan lg mncbr kot. hehe

Ninie said... Reply Comment

muka xde pasaan tu mmg xleh blah. klu kte yg biase ni naik mau meleleh2 air mate. huhuh

filzahtismail said... Reply Comment

ambooiii3.. mmg x bole blaa la gmba tu. hahaha, aritu aku p genting, mmg x p lgsung kat outdoor kowt. fobia. =.="

nabilah_2908 said... Reply Comment

siap baca paper..main games bagai...konon tak takut la eh..huhu

♛ NazirahMoktar ♛ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]

hahahah..cool kan.dorg ni memg jenis xtkut.

♛ NazirahMoktar ♛ said... Reply Comment

@lionteen

haah..kt pon pk mcm tu..dorg nye game lagi la tinggi dan pusing2 gile..kat malaysia ni xda kot mcm tu..hehe..kalo kt,memg dah jerit sakan dah..xingt org sebelah dah

♛ NazirahMoktar ♛ said... Reply Comment

@Ninie

haah..yg xda perasaan tu lagi cool kan..boleh dorg buat muka selamber mcm tu -,-

♛ NazirahMoktar ♛ said... Reply Comment

@filzahtismail

rugi la fatin tak gi main.heheh..tpi serius aku tringt gmbar korg tu.hahah

♛ NazirahMoktar ♛ said... Reply Comment

@nabilah_2908

dorg ni lain sikit kak..tak mcm kt.dorg tu kreatif lain mcm kan.heheh