#1 Teringin Sekejap | The Nazirah Mktr

Oct 14, 2011

#1 Teringin Sekejap

Assalamualaikum.Teringin tapi kena la tahan kan.Sifat teringin perlulah dikawal dengan berkesan kerana ia boleh mendatangkan kekurangan duit dan juga boleh mengganggu emosi.So,kita heboh je kat sini apa kita teringinkan.. Macam desperate sangat kan.Okey,kite mulakan.

  1. Nak pergi karnival buku kat Maeps Serdang,ada jualan buku terbesar oleh Big Bad Wolf Books. Tau pasal karnival ni daripada blog ItiKejam. Serius aku suka baca buku cerita.Serius suka buku.Memang suka buku,suka library,suke book store,suke Novelhut.Sebab ada ribuan buku. Tapi karnival ini memang gile-gile murah sebab jual buku oversea dan diskaun cecah 75-95%.Sampai 16hb ini sahaja kot.Gila tak gila.Bayangkan buku harga RM40-50 boleh dapat sampai RM3 sahaja.The Biggest Book Sale in the World you know!Mau x gila,tapi kalau aku pergi,mesti aku beli buku kanak-kanak je sebab senang faham -,-
  2. Saya teringin rantai panjang bentuk macam-macam seperti burung hantu,merak,gajah,sangkar burung,basikal dan lain-lain. Bagi la cepat,pos la kat saya.Kan baik kan ayat aku. -,- Saya suka kat blogshop INI.
  3. Aku nak beg yang fashionable yang warna-warna macam-macam bentuk.Haritu pergi pasar malam shahbandar yang ada jual banyak bundle.Jumpa satu beg bundle kulit,harga RM80!Cess,mahal sangat,tapi cun!
Sebabkan dah luahkan semua,dah rasa lega.Boleh la tido lena kan.

Sumber : FB Page BBWB,LoveBagLoveBag,a-fashion-story


10 Flowers:

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

nazirah, kite ade rantai owl tu.hehe.dkt nk balik nnti kite jual :)

nabilah_2908 said... Reply Comment

kumpul2 la duit...boleh beli.. :)

~amalina~ said... Reply Comment

ko beli ker naz rntai tu?? ker de sspe ni yg nk pos??heee

Prince Halilintar said... Reply Comment

byk diskaun ley dapat tu..

dtg dr blog sizuka..follow sini.

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@nabilah_2908

InsyaAllah,tgh kumpul duit nuffnang la ni kak.heheh

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]

okey2 kt tunggu dan lihat dulu.hehe.xtau nak beli online ke kedai sebab duit byk nak pkai skrg -,-

❤NazirahMoktar❤ said... Reply Comment

@~amalina~
tak beli pon melin.takde org pon nak kasi kat aku.huhuhu
nnti la aku beli kat ipoh ke

Anonymous said... Reply Comment

naz.. pesta buku tu best gile.. seriously best.. sebelah fac kte je.. buku murah gile.. best selling from donald trump pun rm8 je.. hard cover.. mmg berbaloi.. nape xbgtau.. klu tak leh kte belikan kat ko.. balik ipoh,, kte pass la.. ---- irnie

♛ NazirahMoktar ♛ said... Reply Comment

@Anonymous

haah,ko upm kan..hehe..aku tak tringt pon ernie..takpe la.lenkali kalo ada rezeki,boleh aku pegi.