Sile Vote Sebelum Saye Sedih | The Nazirah Mktr

Dec 5, 2009

Sile Vote Sebelum Saye Sedih

Entri Melekat
:pandaGeli_14:
Okeh, seperti yg you all tahu, kalo tak tahu pon buat2 tahu la, Nazirah ade masuk contest kat blog Sis Intan-->Intan's Birthday Contest..Hahah..First time masuk kan..So, tarikh tutup sudah tutup la kan 5HB Dis 2009..So, sekarang ni mase untuk vote sampai hari Khamis ini, 10HB Dis 2009...Tolong la Cik Durian, vote untuk Cik Durian..Kalo tak, aku cucuk korang dgn duri2 aku nih..Hahah..
Untuk Vote-->Click la <--Sini


Tu ha,yang name Durian Runtuh, aku baru vote untuk diri sendiri 1..Kalo korang tak rase nak vote, vote jugak, aku akan anggap sebagai Hadiah Hari Jadi aku yg ke-20 Jumaat esoknye..Huhu..See2, bukan aku nak bohong pon..Tarikh lahir aku 11/12/1989..
Dan 70% markah di ambil dari poll itu, hanye 30% diambil dari markah juri..
Bagi la aku seronok weh, kalopon tak menang, kurang2, nampak jugak ade orang sudi vote..




Entri Baru Di Bawah

4 Flowers:

KizZ said... Reply Comment

salam kenal..

Kalau sudi lawatlah blog kami at
www.kizgarden.blogspot.com

Follow kiz jugak taw..
TERIMA KASIH

KizZ said... Reply Comment

salam kenal..

Kalau sudi lawatlah blog kami at
www.kizgarden.blogspot.com

Follow kiz jugak taw..
TERIMA KASIH

nabilah_2908 said... Reply Comment

ok dh vote dh...wish u best of luck.. :)