Tan Sri Nuffnang | The Nazirah Mktr

Dec 4, 2009

Tan Sri Nuffnang



Nuffnang pon sudah berubah..Pagi tadi melihatnye, sudah ade macam2 carta..carta pie, carta bar..Memang bagus; die nak tunjuk kat korang dgn terperinci berape org datang melawat blog korang yg gojes itu..Rase macam belajar buat Excel plak kan siap carta2 sume..
Dan, setakat pukul 2 petang tadi, 20 orang je datang melawat blog busuk ni..Hahah..Okeh la Tan Sri Nuffnang, buat la byk2 perubahan pon, asalkan, update wiki2 aku.. :)

5 Flowers:

milimilo said... Reply Comment

agak mengelirukan la carta baru dr nuffnang ni..tp xpela die nak buat perubahan..mcm fesbuk wat prubahan dulu org xleh trime tp skrg dah boleh..heeee

'AQILAH said... Reply Comment

belum tengok lagi...mahu tengok la...

eynda said... Reply Comment

Sikit2 lama2 jadi bukit....akak dulu pun ciput je yg masuk blog akak hihi...

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

hihi..kak enyda, betul tuh..

mili, ye ye , fesbuk sekarang sudah lawa kan..

tiqa: tgk2.. :)

lionteen said... Reply Comment

ok la tu..
lionteen slalu nye yg dtg jenguk,sorang 2org je..
hehe