Aku Suka Itu | The Nazirah Mktr

Dec 22, 2009

Aku Suka Itu

Ingat tak aku ada masuk contest Blog Intan Nurul Fateha?Haha, aku MENANG!!Yeay!Nasib baik la sebelum aku balik Sabtu lepas, sempat bukak blog Sis Intan, dan tgk keputusannya. Dan nasib baik la aku sempat email Nama penuh & Alamat rumah kat dia.. Dan beberapa hari lepas, bungkusan hadiah itu sudah sampai di rumah aku di Tambun.. Tapi kakak aku tak email lagi gambar bungkusan itu.
Okeh, nak Ucapkan Jutaan Terime Kasih kepada Kawan2 Blogger & Kawan2 Facebook yg ade vote..Haha..Aku tahu, aku memg beria-ria la publish kat Facebook pasal aku masuk contest, dan tanpa malu & ragu menyuruh semua vote aku.
Weh, Terime Kasih la korang!I lap U lah!
Yang penting, Terime Kasih kepada Lelaki Tersayang..haha..Agak gedik di situ..Terime kasih sebab sanggup ke cc 3 hari berturut2 untuk vote kite.. :)

:littlegirl1::littlegirl1: