Eleh, ko ingat org bukak jugak ke kalo ko tukar jadi cantik sekarang?? | The Nazirah Mktr

Dec 4, 2009

Eleh, ko ingat org bukak jugak ke kalo ko tukar jadi cantik sekarang??

Sekarang sume nak bertukar wajah..FS yg tak best ni pon nak tukar wajah, ade games lagi..Hahah..Bile sume budak2 cam aku dah main Facebook @ Twitter, baru FS ni nak berubah..Tapi aku teruje gak la, kaler die comel, rase sedap mate memandang nye..Tapi profile aku sudah jadi buruk..Tahniah la kepada FS, tpi nasihat aku, taruh la Pet Society.. :p


Tapi, macam mane kau berubah pon, aku jarang jugak bukak..Org bukak Facebook je..Ceh, riak betul..
Okeh, nak kembali kepada misi cari layout frenster yg baru..Daaa ;0

11 Flowers:

bOsS_nAQ said... Reply Comment

waaa...menarik gk fs bru ni...comel gitu..keh2

~amalina~ said... Reply Comment

hahha...ak pown bru taw nih..
tp profile ko tue ptut tkr layout dier la...combination coklat+hijau xseswai...tp still comei gk!

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

haha...sekarang sume sudah tahu..kihkih..aku sudah tukar melin.. :)

Syima Syaz said... Reply Comment

walah....
malangnyee.... password pun dh lupe.hehehehe

nur nina said... Reply Comment

haha. dah lama x log in fs. aihh, ngan fb je skrg.

eynda said... Reply Comment

Lama betul tak masuk friendster....

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

haiyoh, kite pon same..jarang sgt bukak fesbuk itu

Evi LoLyta said... Reply Comment

salam ziarah. FS byk mengarut2 skrg ni. x best