"Intan's Birthday Contest" | The Nazirah Mktr

Nov 30, 2009

"Intan's Birthday Contest"



Cara 1
  • Pendapat kite berkenaan Blog The Colours Of Intanurulfateha ialah blog yg cute, selalu di update & setiap entri dalam blog ini memg best..
  • Korang nak tahu, dari mane kite jumpe blog best ini?? Kat ntahla.net la..Hahah..Merayau2 kat situ, terjumpe, bace sampai sekarang..

  • Blog sis intan ini ade lagu; ala lagu sape ntah, tpi best, mendayu-dayu je sambil bace entri die kan..Hahah.
  • Lagi 1, blog ini best sebab ade tutorial..Hahah..Tambah pulak kite memg suke pasal tutorial blog; antara yg sudah di buat ialah Tutorial Link Berpelangi..Cube korang letak kursor tuh kat link, ade pelangi tak?? Lagi tutorial yg di buat ialah Tutorial Scroll Box..Woh, scroll box ini penting tuh kalo nak upload byk gambar..Hari tuh jenuh cari codenye, GOOGLE merate2, rupe2nye sis intan ade buat.. Ceh, penat je cari..Satu je Tutorial yg tidak berjaya di buat; iaitu Tutorial Gambar di Tajuk Entri..Kite tak tau mane yg silap..Tapi biarlah, sekarang pon sudah okeh kan..
  • Lastly, yg kite suke pasal Blog Sis Intan ialah header blog die tuh..Bile melawat jam pertama, gambar lain; melawat jam ke 2, gambar lain..Emm, memang misteri..Kalo korang tak caye, korg pegi Blog die, refresh la byk2 kali, mesti tukar2 gambar..Misteri Nusantara tak?? Hahah.. :)





Cara 2

Cara 3
  • Okeh, kite suke Sis Intan sebabnye, beliau seorang yg peramah.. Kalo bace blog die, care die sampaikan setiap cerita die, macam die tgh bersembang tepi telinge je.. :) Betul..
  • Sis Intan juge sgt la rajin mengupdate blog die..Macam2 cerite la..Blog die mesti antara 1-10 dalam bloglist kite setiap kali bukak blog Durian ini..
  • Tambah2 kalo die bercerite pasal Chacha..Hahah..I Like Chacha..
  • Okeh, lagi 1 yg kite nampak, Sis Intan ni menghargai ape saje berkaitan diri die..Cube korang tgk blog die..Kat sidebar tuh, macam2 ade.. Ade DaisyPath Birthday adik-beradik die, Birthday Sayang die & Anniversary Ibubapa die..
  • Lagi 1 yg menampakan die memg orang yg penuh menghargai ialah, setiap tajuk bagi barang2 kat sidebar die tertulis "I love "
  • Senarai bloglist die pulak, sepanjang janggut la..Kite rase kan, memg setiap blog die follow die akan senaraikan kat situ..

Term & Condition
  1. Miss Durian sudah follow Blog The Colours Of Intanurulfateha lame dulu..Ala, yg gambar bentuk durian itu, saye la..Haha
  2. Nak tgk list Blog The Colours Of Intanurulfateha, itu yg bentuk Kucing ke ape ntah & yg name ~intanurulfateha~ itu..Settle..
  3. Banner??Siap tuh kan..
Photobucket



Okeh, tata :)

5 Flowers:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... Reply Comment

.adehhh
.sis tegelak soang2 bce entry kamu
.tenks ehh

.and sori sebab en3 pramugari terlampau
.x sangka rmai org percaya
.ekekekeke ;p

meo188 said... Reply Comment

huhuhuhu.. tercabut paru2 membace nie :P

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

sis://hahah,tau takpe sis oii..

meo://jgn la tercabut...aku makan kang peparu ko, buat masak kicap..

qilah://terime kasih daun keladi..haha