Kenapa perlu penuh?? | The Nazirah Mktr

Nov 22, 2009

Kenapa perlu penuh??

Okeh, macam ni, semalam kite & kakak & kak ipar mahu pergi tgk wayang, 2012, yg korang dok heboh tu..Konon nye nak beli tiket petang..Kite & kakak pergi la Jusco untuk booking tiket dalam pukul 1lebih p.m. Sekali tgk manusia punye ramai kat kaunter itu, & kami lihat 2012 FULL sampe malam, cume pukul 8.15 mlm je masih NOT-FULL kami tak ambil,tak elok kuar mlm,cess, @_@,sejuk..Haiyoh, rase kecewa la jugak.. So,kami pon jalan2 dulu..Sempat la mengambil novel Damya Hanna-Ilham Hati untuk di beli..

See, lain nak beli, lain yang dapat.. :)
Apa2 pon, 2012, ko tunggu,aku nak jugak tgk ko.. harapan

8 Flowers:

Syima Syaz said... Reply Comment

ramainye dok update pasal 2012...hmmm nak tgk lah tp sbb last month tanam anggur,duit pun limit.terpaksa lah tgg gaji....=(

jijie said... Reply Comment

cik durian..kite da tgk 2012 2x da....

novel..da lama tglkan budaya membaca novel ni..huhu~

[z@ck] said... Reply Comment

ak rasa rmi blogger yg ckp 2012 full..
mmg hangatlah smbutan crita ni..

lionteen said... Reply Comment

lame da xbc novel..
kene amik feel btui2 br leh bc..
hehe

bOsS_nAQ said... Reply Comment

best ke 2012..
da dwnld tgk..
cm buhsan thp gaban je...

novel...
x bace novel Ramlee Awang Murshid?..
besh!!!

(^_^)v

damaiinx said... Reply Comment

he3..
dah,ngok...kat cd jew
sapai..ttido
wahahah...

fndrocka said... Reply Comment

cub la lagi beli tiket 2012..tak rugi

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

fndrocka:; musti..kene jugk tgk..hihi :)