Kegemaran, tak boleh di halang lagi!..hihi | The Nazirah Mktr

Nov 14, 2009

Kegemaran, tak boleh di halang lagi!..hihi

Setelah Yob bertungkus-lumus menelefon Telekom semalam untuk tahu password streamyx kiteorg, akhirnye streamyx ini boleh di connect di laptop Nazirah..hihi...Suke3!!~~Bukan ape,nak update antivirus yg sudah merah lampunya..
Di samping itu,mahu main internet di laptop sendiri jugak..Hahaha!!..Yg penting, blog Durian ini, Facebook, & of coz Pet Society & Farmville la..
Setelah sekian lama tak bermain2 dgn Nana, kena la bagi die makan, jalan2..:)

4 Flowers:

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

haha..buat la page layout..ade application itu

damaiinx said... Reply Comment

hai...
nazirah..
welcame back !!

gerun laa !!!
nice 4u...he3

lionteen said... Reply Comment

mmg besh kn game kat fb tu..
msti men punye... hehe