Orang Tembam Jadi Kurus | The Nazirah Mktr

Nov 25, 2009

Orang Tembam Jadi Kurus


Biggest Loser Asia semalam hanya lah introduction sahaje.. Ingatkan dah nak tunjuk peserta2 sume..Hahah..Tapi rase kesian, lawak jugak tgk orang2 yang dok pegi audition itu..Ade yg berat sampai 200+KG..Ade yg tak la besar sgt, tpi masuk jugak audition..Biggest Loser ni memang best sebab die tunjuk macam mane orang2 yg tembam ini di kerah untuk bersenam..Dgn aku2 penat tgk deme bersenam,fuh..Kalo tgk peserta2 die, sume memg semangt habis la; ade yg jahat, ade yg baik..Kalo la aku dapt buat senaman macam tu, ai macam mimpi lak kan..

Matt Hoover dalam Biggest Loser 2, aku suke die sebab die Juara Biggest Loser 2..Haha..Sebelum masuk BL2, badan die sgt la besar iaitu 339 pound= 153 Kg.. Tapi bile die menang waktu final berat die ialah 182 pound= 82 Kg..Dah la hensem bile die kurus tuh...Hahah..Agk gatal jugak la kan..Apa2pon, cite ni memang best..

Okeh, Tata :)

8 Flowers:

'AQILAH said... Reply Comment

kalau kite masuk...tido satu hari tak bangun2..heee

cik EPAL said... Reply Comment

selalu tengok the biggest loser ;)

Liyanaa. said... Reply Comment

i pun sukaaa tgk BL hihi i suka yg kwn matt tu siapa tah nama dia. mmg la ensem gilaaaa. pdhal dulu gemuk ahahaha

i tekejut bila adik i ckp syanie and dina join BL-asia

eeee alo dorg kurus, i nk jgkkk join bl-asia 2 HHAHAHAHA

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

ynn: hihi...memg best cite ni..emm,yg syanie & dina tuh, masuk dlm promosi je, tapi tak tau pulak kalo betul2 dieorg masuk..

jom kite masuk ber 2..haha

[z@ck] said... Reply Comment

yg penting..kena ada high determination untuk lose weight..jgn taik2 ayam saja..

++ a d a ++ said... Reply Comment

nak masok jgk~tp tadek kt cni...