Cameron Highland Part 1 | The Nazirah Mktr

May 25, 2009

Cameron Highland Part 1

Waah,tdi selepas Abah mengservis kete,dalm pukul 11.30pgi,kami.Abah,Makcik,Kite--,telah pergi juge ke Cameron Highland..Waah,walopon perjalanan dari Rumah-Cameron lebih kurang + - 1 jam setengah mengikut Simpang Pulai,tpi sgt memeningkan kepala..Mane tak nye,jalan macam ular tedung..Aish,kalo tak sebabkan kite ni kaki jalan,tak mau lagi pegi..Hihi..Sampe Brinchang dalm pukul 1 suku..Mule2 pegi singgah kedai2 jual macam2(tak tau mane).Tangkap gambar,beli pillow & keychain.Pastuh pegi Strawberry Farm,ade ladang strawberry kat situ,tpi tak boleh petik (~_n)..pahape lar..hihi..kami makan strawberry icecream yg cedap9 kat situ & abah membeli Home Made Strawberry Jem 2 botol yg memg takde bahan campuran..Then,kami pegi lunch & TIBE2 HUJAN TURUN SELEBAT2NYE,ala,cam mane nak jalan2...Tapi,nasib baik pastu hnye rintik2 saje..Lagi kami pegi Tanah Rata,jalan2 lagi beli bunge ros & jagung bertongkol2..Waah,sudah byk kedai kat sini.Yang best nye,byk giler lar kedai jual bende2 comel---Strawberry pillow,Patung2,Keychain2---yg hargenye sgt lar murah!!!Lepas tuh,kami pegi Bharat Tea Farm---minum2 teh,tgkap2 gambar kat ladang teh---.Aii,kalo dah kawin nak honeymoon kat Cameron lah..kihkihkih--Nazirah suda gatal nak menikah--Dalam pukul 5.30,kami berangkat pulang..Kite tido jer,nak hilangkan pening ikut jalan cam ular tedung tuh & lastly,selamat sampai ke rumah ku~Habis Cite Ku!!Nanti kite taruh gambar tau..p/s:nak pegi lagi,nak pegi lagi,nak pegi lagi!

2 Flowers:

++deloOmeloO++ said... Reply Comment

xdek buah tgan ker???~\hehehehe

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

ade buah tgn..tpi bukan tuk ko..kahkahkah