Entri Bermacam Ragam | The Nazirah Mktr

Mar 8, 2011

Entri Bermacam Ragam

Assalamualaikum. Sehatkan semua. Sekarang dah rasa takde mood nak menulis sebabnya tiada cerita baru dan idea. Aku ni bukan penulis ilmu-ilmu atau penulis fakta-fakta, sebab tu otak tak berkembang sangat dalam ilmu penulisan. Entri sebelum ni memg ramai yang tak faham dan salah sangka. HE HE. Nasib baik aku memang dah tulis nama Ain dan teringat kenangan time sekolah dulu-dulu. So, memg entri lepas totally lari dari hidup dan kawan-kawan di UMT okey. Aku letak gambar tu sebab muka aku lawa dalam gambar tu. Kan dah perasan sorang. Yang aku ceritakan dalam entri tu pasal kawan sekolah lama dulu, kat Ipoh, kapel dengan kawan sekelas. Kiranya 2 2 kawan aku yang kapel ni kawan sekelas aku dulu dari Form 1. Tu yang aku cakap moga beliau berbahagia kan. Yang lain tak boleh explain lebih sebab aku tak tau kalau-kalau ada kawan kelas lama aku dulu ada yang baca blog aku. Kang ada makan hati kang. Dah la nanti dorang rancang nak buat reunion. Tak pasal-pasal aku tak leh join. =,=

Jumaat ni ada Dinner untuk kos saya iaitu Software Engineering, kat Riyaz Heritage. Kami dah usha jalan ke sana. So, boleh la pergi sendiri nanti kan. InsyaAllah. Mane tau kot nanti berkonvoi jugak macam dinner tahun lepas. Mula-mula macam best je nak pergi dinner, cari baju, kasut, selendang, bikini, macam-macam la. Tapi lama-lama rasa macam tak best je sebab baju tak lawa. Perempuan ni memg susah. Kalau dia tengok kawan-kawan dia pakai baju lawa sikit dari dia, mula dia down. Aku tak kata orang ye, aku kata diri aku sendiri. Down its means bukan la sampai ko nak meroyan, tapi rase kesian dengan diri sendiri yang pakai apa pon nampak tak lawa. Aku teringin gak nak menang Queen of The Night. KihKih.Okey, dah la, cakap lebih kang ada org marah lak, sebab ini BLOG, bukan semua boleh dicerita dan diberitahu, sebab bak kata kekasih gelap saya, "kalau awak tulis macam-macam, nanti orang gelak je baca". Kan dah malu. Okey-okey. Sebab tu kisah peribadi saya cerita setahun sekali. Bye.