Pemergian Ku~~Tata Bloggers | The Nazirah Mktr

Jul 4, 2009

Pemergian Ku~~Tata Bloggers

Assalamualaikum
Nazirah2,ni baru pertama kali tulis entri baru,bagi salam..ish2..
Ye,sekarang Nazirah bukan lagi berada di rumah..Nazirah nak gerak pegi Terengganu..Doakan Kami selamat pergi & pulang..Abah & Makcik la selamat pulang..
Pesana Penaja:
  • Nazirah akan jarang berblog becoz tiade broadband..hihi..:bear70:
  • So,nak mintak maaf,tidak dapat lagi selalu mengomen entri baru kat blog korang yg gojes tuh..
  • Tapi,kalo Nazirah mengonline,Nazirah akan mengomen entri korang ok..InsyaAllah..
  • Selamat Berpuasa Kepada Korang..huhu..
  • Nanti Nazirah balik cuti raye,Nazirah akan kembali berblog secare melampau..
  • Sayang korang2 sume--Kakak,Kak Lili,Nabilah,Ayu,Damaiinx,Kojack,Sis Nun,Sis Intan,Haruan,Grunge,Ana,Cik Nana,Tarmizi,Meo,Puspa & ramai lagi yg selalu membace & mengomen entri saye..
  • Cewaah,Nazirah bagi ucapan cam nak tutup blog jerk..hihik..

19 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

gonna miss u DR....
take care....(^_^)

Gieyana said... Reply Comment

Jaga diri baik2 yer..:D

haruan tasek said... Reply Comment

seorang lagi nak pergi... jangan pergi lama2...sob...sob.. @>--

Kojack de Alloohaa said... Reply Comment

isk3..pemergianmu mmbwa seribu kesedihan..hehehe

:. aYu .: said... Reply Comment

waa...nazirah....i will miss u dear................ sedey lak..kurang satu blogger penyayang...

:. aYu .: said... Reply Comment

waa...nazirah....i will miss u dear................ sedey lak..kurang satu blogger penyayang...

~Atie+Farid~ said... Reply Comment

take care.....gonna miss u...
jgn nakal2 ye.......rajin2 lawat blog akak k.......

blaja rajin2..bukan dating rajin2....ingat....ehehehhee

lionteen said... Reply Comment

raye br nazirah nk blk..
lionteen xtahan la nk tggu raye br blk..
bosan tau duk sane..

meby,24jul blk kot..
hahaha

nk ikut?

aRe_uDear said... Reply Comment

kemane2 saja dikau pergi nih..Ms durian heheee.. take care ur self ok.. muahahaaa.. ;)

n.u.r.u.l said... Reply Comment

jgn le sedih2, kang akak yg teriak...uwaaa...sayang adik akak sorg ni..bljar rajin2 ok...

damaiinx said... Reply Comment

hi,jauh dimata,namum dekat dehearty...

♥ cik intanurulfateha ♥ said... Reply Comment

.blajar rajin2 dik :)
.gonna mish u
.mmmwahh~ :-*

Syima Syaz said... Reply Comment

belajar rajin2...belajar sampai cemerlang....n take care!

Precious said... Reply Comment

Hu huu huuuu huuwaaaa ...
Kak Lili tu haku ker? Ko tak bubuh link, mana ler haku tau berapa ramai Kak Lili ko kenal kat alam maya nii ...
Tapi kalu betul haku, ko kena ler panggil haku mak cik bukan Kak sebabnyer ko tu baya anak haku tau..
Eh silap, boleh gak panggil haku Kak sebab haku ni jiwa masih muda remaja ... Hiks!
Selamat belajar yer!

Cik Zahora said... Reply Comment

anda akan drindui.. huhu.. tke cre..

GRuNGe said... Reply Comment

Adeh, lepas ni nak baca dan komen dekat blog sapa plak. Semua tutup blog sebab masuk uni. :( Sob Sob Sob.

meo188 said... Reply Comment

wah, baru je jd new reader blog nie...

take care

dotblogspotdotkom said... Reply Comment

la... baru je nak ajak p dating... dah tinggalkan pakcik.. huhuh

anyway.. good lakss..... huhuhuhu