Himpunan Award | The Nazirah Mktr

Jul 1, 2009

Himpunan Award

Diberi oleh Nabilah_2908
♥ letakkan logo award ini di blog anda.{suda}
♥ anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

♥ pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.{OK}
♥ informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.{OK}
♥ berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.{AKAN}

Terime Kasih Nabilah!!

******************************************************************


Diberi oleh Pakcik dotblogspotdotkom

Kite bertanye die,"kenape Pakcik,kenape bukan abg ke adek ker??"..

Die menjawab,"sebab pakcik org tue,kene la pggil pakcik"..

Selalunye org yg sedar dirinye tue ni berjiwa muda remaja belia..

Terime Kasih En.dotblogspotdotkom

*****************************************************************


Diberi oleh Lionteen..
Rupenye die satu U dgn kite--UMT,Ekonomi Sumber Alam--
Haip,cam maner boleh tak perasan muke die..
Kite followers die yg ke-100..Bangge jerk bunyik!!~~hihik..
Terime Kasih Lionteen,nanti boleh bercengkerama kat UMT kalo terserempak..huhu..

***************************************************************


Diberi oleh Cik Zhahora Comel Kecik Molek
Suda lame diambil,tpi belum di lekat di sini..
Cik Zhahora nampk sgt teruje dgn pagar baru rumah kite..Katenye bile la pakcik tu nak dtg Sarawak,buat pagar kat Sarawak..hihik..
Papepon,Terime Kasih Cik Zhahora!!~~

*********************************************************
loveplant
Terime Kasih Daun Keladi,
Ade Rezeki Bagi la Award Lagi..

8 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

congrts..bnyk nyer awrds...kalahkn bintang filem...hehehe...:)

damaiinx said... Reply Comment

hi..thanks,nabilah..walau xde senarai..hihihi

zino said... Reply Comment

banyak award yg di kumpul..

DaliaLiyana said... Reply Comment

byk nyer award...dapat camner ek>> hehehe..

lionteen said... Reply Comment

nnti lionteen amik yg 1st awrd 2 yek..

thx cz sudi amik awrd lionteen..
hehe

dotblogspotdotkom said... Reply Comment

jiwa je muda... tapi umo dah tua... kira macam perasa nmuda la...huhuhuhu TQ ambik......