7 Barang Letrik Dekat Di Hati Nazirah | The Nazirah Mktr

Jul 6, 2009

7 Barang Letrik Dekat Di Hati Nazirah

Okeh,hari ni Nazirah mahu cerita pasal barang eletrik..Memg sangat penting kan..Same la dengan saye..hihik..Sebagai pelajar,penganggur time cuti kan..Sile bace..Jangan segan+malu..
  • Handphone/telefon bimbit..Yg warne Pink Nokia 7310-Yang bagi & warne Hitam Nokia 6080-Abah bagi..Sangat penting di kala susah hati,di kala memerlukan pertolongan..Tanpe ia,Nazirah akan kelam kabut..
  • Laptop Dell Inspiron 1420..Warne meroon.Di beri oleh Yang.Memg Nazirah tak bape reti gune laptop ini becoz suda nak msuk 2 kali laptop di format walopon belum cukup setahun gune..huhu..Tapi disebabkan Nazirah belajar Kejuruteraan Perisian,laptop sgt diperlukan untuk membuat program Java-string,loop,selection statement-cewaah-,membuat asignment tgh2 mlm & untuk tujuan study bile minggu peperiksaan..Selain di gunakan untuk main game Cooking Academy & SuperCow..
  • Kamera Digital Nikon Coolpix ini byk di gunakan untuk tujuan blog..Tapi Nazirah kedekut nak beli bateri yg charge itu..So,terpakse gune bateri Tesco yg tahan beberape hari saje..Gambarnye clear,7.1MP saje,tpi cukup memuaskan hati bile menangkap gambar..Tambah2 kamera hp hnye 2MP,so,kamera ini byk di gunakan..Yang juge yg bagi..
  • Printer Canon IP1880 ini memg sangat penting di kala membuat asignment tgh2 mlm dan asignment itu perlu di hantar esok harinye..Hanye ink hitam byk di gunakan..Yob yg bagi printer ini..Penah di buat,cd installer printer ini terhilang sekejab..Jenuh nak cari cd installer die sebab dah terdesak sgt nak gune..So,lepas ni perlu lebih berhati2..
  • PC ini adelah pc di rumah yg bersambung dgn streamyx..Dgn PC ini lah Nazirah beronggeng bersame selame 3 bulan bercuti tanpe gaji..Komputer Yob yg bagi,motherboard Yang yg sponsor,streamyx Kakak yg bayar bulan2,Nazirah yg tukang main..Dgn PC inilah Nazirah mule kenal Blog,Facebook & tidak lupe,korang2 yg dok bace nih..
  • Charger sgt penting..Tanpe charger,hp tidak bernyawa..Tanpe charger,laptop takleh bukak..Charger laptop takde dlm gambar..Satu wayar pendek,sesuai kalo di meja study..Satu wayar panjang,sesuai bile di atas katil..
  • Radio lame..Ade di dlm bilik,tpi tidak pernah pasang berkurun2 di sebabkan Nazirah tidak gemar mendengar lagu..Radio ni sejak baby lagi suda ade..Tidak rosak pon..Sume beradik kami memg gune radio ini,dari Yob sampe saye..
Tu saje dari Nazirah..Moga terhibur..Nazirah akan sedikit-sedikit mengenalkan hidup Nazirah kepada korg..Yg boleh di share saje ok..hihi..

25 Flowers:

♥ cik intanurulfateha ♥ said... Reply Comment

.wahhhh bestnyee sume org bg
.mau jugak!
.sis nk jadik adik angkat nazirah la :P

luvida said... Reply Comment

becar nye gntung kt enpon die tu..hikhikk :))

'AQILAH said... Reply Comment

xde kamera pun...tapi suka sgt amek gamba..huuu

laptop cun

damaiinx said... Reply Comment

hai,nazirah..mcm dah x nak balik daa.sume dah ade,so nak cdgkan prabola plak.bru global..h/s ade ,nom x der.....

GRuNGe said... Reply Comment

Saya punya barang letrik kegemaran pun lebih kurang kamu juga. Tapi radio dan Desk top tak termasuk, ganti Astor dan TV.

lionteen said... Reply Comment

amboi..
byk tul brg die yek..
hehe..

nazirah..
boring la duk umt..
klas pun xstat lg..
nk blk..

+ RyNe_0n9 + said... Reply Comment

hai nazirah,lappy kite same lor...
and semestinye dell terbaek....hehe
nice gadgets...

n.u.r.u.l said... Reply Comment

untungnyer jd nazirah... semua brg org sponsor.

Tarmizi Abd Rahim said... Reply Comment

aku plak hp yg asyik tukaq...

slalu je rosak...

last2 pakai hp yang murah je...

hehe~

Tarmizi Abd Rahim said... Reply Comment

aku plak hp yg asyik tukaq...

slalu je rosak...

last2 pakai hp yang murah je...

hehe~

meo188 said... Reply Comment

wah software engginering.... :D

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

sis intan://adek angkat kite??mane boleh...hihik

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

luvida://tau takpe..tpi da bukak..rimas la..hihik

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

aqilah://pkai hp pon okeh ape..hihik

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

damaiinx://eh.parabola boleh pkai ker kat malaysia..hihi..ade org kate di haramkan kat malysia..

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

grunge://hihik..tv tak minat nak tgk la..hihik

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

lionteen://eh,kami da start kelas da tau..siap ade kuiz minggu nih..hihik

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

ryne://same yer..aah,dell la terbaik..kihkih

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

kakak://ape pulak..hihik..kakak pon pkai sekali kan..

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

tarmizi://bese2 pon suda cukup ape..kihkih

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

meo://kenape kah??hihik..susah yg best!!~~