Dapat Wireless Free | The Nazirah Mktr

Aug 2, 2009

Dapat Wireless Free

Hoyeh3!!~~Setelah menggodek2 laptop kesayangan mencari wireless,akhirnye ketemu juge..hihi..Sebenarnye sudah berminggu Melin iaitu kawan serumah jumpe wireless free nih,tpi hari ni baru Nazirah jumpe..Itupon setelah mencari2 kan..Rase bahagie..hihi..Orang yg pasang wireless ni pon bukan nak jage wireless die..So,tak leh salahkan kami yg baik hati nih..

Anda2 nak tahu??Seminggu selepas kite pulang semula ke UMT,en Abah telah membuang kucing kite yg comel2 itu!!!huhu..Berhari2 kite asyik teringat jer..Tapi yer la..Salah deme jugak...Tanah tepi rumah berlambak2,tapi nak jugak berak kat stor belakang rumah..Di sebabkan abah tak tahan bau nye,Abah pon mengambil keputusan membuangnye..huhu..


9 Flowers:

lumut said... Reply Comment

kalau macam tuh dikira mencuri tak ek??hahahha

cik intanurulfateha said... Reply Comment

.dose ;p
.hee lame x bce en3 nazirah
.miss ya gal~ :)

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

lumut://tidak3!!~~bukan mencuri..huhuhihi

sis intan://rindu kamu juge..hihik

lizz said... Reply Comment

bestnyer!!! tp,better g cakap ngan org tu betul2.xelok jugak wat camtu.huhuhu. mane tau pas honest nnti, btul2 die bagi free :) taklah rase bersalah

+ RyNe_0n9 + said... Reply Comment

wah ta payah susah2 pkai broadband or something internet connection...
jimat2 wit broadband...klu personal user,msaklah die nk byo..
but klu company nye tenet connection,
ehm kira halal jela..
klu ryne dpt wireless free,automatic tros terminate my bband nih...
hehe..=)

damaiinx said... Reply Comment

hi,nazirah..tucen 2 kene tuko alamat baru ker ?...hahahak

DaliaLiyana said... Reply Comment

akak rase tu bukan mencuri..tp siempunye wireless tu nak bual amal kebajikan...pandai2 masak...dan hulur2 k....sbb org tu dah bg FREE...hikhikhik...

SyaFia said... Reply Comment

wahh..
dpt tenet pree la..
kucing mmg pyh dididik..isk..isk.. TT