Kamera Lomo Lomo Lomo Murah ◕‿◕ | The Nazirah Mktr

Apr 6, 2011

Kamera Lomo Lomo Lomo Murah ◕‿◕

Assalamualaikum. Hai, selamat malam semua. Tak tido lagi aku. Bese la, nak buat kerja projek final year. Ni nak rest kejap, bukan kejap tapi lama kot. Okey, aku sekarang ni berminat la dengan kamera LOMO walaupon aku tak tau sangat apa LOMO tu. Kamera LOMO ni kamera back to basic la kirenya sebab pakai filem okey. Filem negatif tu. Yang sekarang org dok bangga pakai DSLR kan. Aku takde duit ribu-ribu nak beli DSLR, so kalao dapat LOMO pon dah suke hati. Tadi tengah blogwalking kat blog Pink Gajah Story, jumpe pasal kamera LOMO murah habis gile-gile promosi la! RM45 INCLUDE POSTAGE! Wow, aku excited wehh. Padahal duit cukup-cukup nak print tesis nanti kan. Takpe la. Takde rezeki. So, sapa-sapa yang berminat dengan LOMO ni leh la try beli sini dulu.

LOMO 3 LENS RM45 include casing + camera + postage

LOMO 2 LENS RM45 include postage

LOMO CUTE 1 LENS RM40 include casing + camera + postage. Kalau nak yang ada corak-corak tmbah RM5

LOMO ni preorder dari Korea.Maybe sebab tu cam murah je kan. Tapi kalau korang pandai jaga, leh bertahan lama. Lagi satu, LOMO ni waterproff, kirenye leh la bawak masuk dalam air kan. Mana tau nak scuba ke, leh la tangkap coral-coral tu. Cepat la order weh, nak dekat habis dah promosi ni. Aku doa moga-moga dipanjangkan promosi murah ni.
Okey, tarikh nak order dalam promosi ni adalah:
♥ Pre order: 1/4/2011 -- 15/4/2011
♥♥ Estimate Arrival Date: 11/5/2011
Wow, best kan tengok barang murah-murah. :)
Comel la, huhuhu. Nak nak nak.
Nak beli boleh visit Elmo Street◕‿◕

8 Flowers:

lionteen said... Reply Comment

cute je cmera tu kan. hehe

TMUkmkd said... Reply Comment

patut la tiba2 ada orang borak pasal nak beli lomo. ada pengaruh rakan sebaya disitu haha..

lomo. di terengganu agak ok la. sebab dev baru rm5. scan masuk cd tambah lagi rm5.

apa pun kalau dah ada tu sila2 la kongsi ya haha.

setakat ni aku ada dua lomo.
1. holga k200nm
2. lomo lc-a+ rl

dua dua aku minat. haha
teringat pulak dengan gariyn. sebab dia is diana f+ owner. rasanya aku ngan dia je ada lomo kat umt dulu.

Amirrah Zawani said... Reply Comment

comelnya... suka gak camera lomo ni.. :D

niesz said... Reply Comment

comelnye!1st time niesz tgk..hehe..

Ace3103 said... Reply Comment

wow, sangat tertarik dengan entri ni..
sy follow!! :)

shark said... Reply Comment

lomo mmg best..baru je angkut recesky..
x sabo nk g photoshoot:)