Perbarisan Kawad Merdeka 2014 Peringkat Negeri Perak | The Nazirah Mktr

Sep 6, 2014

Perbarisan Kawad Merdeka 2014 Peringkat Negeri Perak

Assalamualaikum. Amboi, kemain lagi tajuk, tak boleh panjang lagi ke? Hahaha. *Gelak dalam hati* Sejak aku masuk kerja di UPSI, banyak jugak la aku ikut atau join aktiviti, benda yang orang kata zaman aku belajar dulu, aku sangat liat nak buat. Yela, jadi AJK, masuk kawad, sapa ndak kan. Tak cool okay. Tapi memandangkan dah masuk alam pekerjaan yang bersaing ni (nak dapat kerja tetap), ko kena la rajin tunjuk muka, menunjukkan ko aktif dalam aktiviti jabatan. Dannnn, Nazirah tercolan masuk kawad merdeka negeri Perak uollls..


Hari pertama, dalam 25 orang ja yang pergi raptai. Kontinjen lain penuh 1 kontinjen (55 orang), bayangkan betapa rasa kecil je kitorang waktu tu. Tapi, nasib baik dapat jugak markah. Hari kedua, baru la semua orang pergi raptai, pakai baju biru itu. Baru ada semangat betei. Hari sebenar, 31 Ogos 2014, pakai baju korporat merah yang di tambah aksesori *hahahahaha gelak dalam hati* dan kami MENANG NAIB JOHAN KATEGORI IPT & SEKOLAH ! Hahaha, tak sia-sia berlatih, paksa hati join kawad sebab takda kawan semua! Ok lah bye. Sekian.

4 Flowers:

theD7N said... Reply Comment

hye.sy ada tgok awk buat review pasal novel kanak2 mcm 5 sekawan,7 penyiasat.awk ade tak buku2 tu?saya nk sewa/pinjam/beli dr awk.wasap me at diz num 0193782325

Miss Nabihah said... Reply Comment

http://bicarabihah.blogspot.com/
follow balik
terima kasih

ziezah.com said... Reply Comment

bestnya kawad.. teringat zaman2 seolah menengah dulu

Dewi Aja said... Reply Comment

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)