Zaman Muda | The Nazirah Mktr

Feb 14, 2014

Zaman Muda

Assalamualaikum. Hai semua orang. Tetiba rasa macam nak cerita pasal aktiviti aku dulu-dulu. Haha. Korang pernah pakai telefon Nokia tak? Mesti semua orang pernah kan. Pernah cari theme comel-comel tak? Hah,mesti selalu kan. Macam tu jugak aku. Dari asalnya nak cari theme aku dah terjebak jadi themer. Ape kebende themer? Haha, orang yang buat theme la. Theme maker. Dari asalnya buat satu akaun,dah sampai 3 akaun aku ada. Masih wujud lagi sampai sekarang. Dulu kemain rajin buat theme & upload. Sekarang tak dah.


1. Paling first dan paling sayang, Zedge la. Sini memula upload theme. Waktu ni buat theme pakai software kome. Carbide UI series 40 theme edition. Ya Tuhan, kemain gigih cari icon,wallpaper dan segala macam benda.


2. Dalam nak cari icon kawaii, jumpa Ownskin. So, buat akaun dan buat theme online je kat sini. Senang. Lepas tu upload dalam Zedge


3. Macam mana ntah boleh buat akaun kat Mobile9. Tapi dalam tiga-tiga akaun, akaun Mobile9 yang paling juta-juta orang download aku punye segala macam theme,wallpaper & ringtone.

 Ownskin
 Zedge
 Mobile9

Mennnn, apa ko buat Nazirah oii. Sampai sekarang, selain Facebook, Tumblr dan blog, mende alah ni la yang aku akan tengok setiap kali online. Sebab nak tengok dah bape ratus ribu orang download stuff aku. Cewah. Sekian.

3 Flowers:

Anonymous said... Reply Comment

Waaa hebatnye naz ! Knp aku xpernah tawu pn ko themer..kehkeh

-melin-

filzahtismail said... Reply Comment

perghh.. hebat giler ko nas. aku tak tahu pulak ko ade buat themes seme ni. aku pn slalu igt ko buat theme utk blog je. bagus3 ! ^^

Anonymous said... Reply Comment

siyes hebat giler ko weh.. -jue-