Wajah Kesayangan Hamba | The Nazirah Mktr

Feb 21, 2012

Wajah Kesayangan Hamba

Assalamualaikum & Selamat Petang.Sapa pernah baca blog Blog Begins At Forty?Kite baru tahu pasal blog ni lepas baca status Ayeem Ayam beberapa bulan lepas.Cewah,macam dah lama sangat je,emm,bulan lepas kot,or hujung tahun lepas.Lawak weh uncle nih,lawak sebab entri dia pendek-pendek ja,lepas tu tempek gambar dia yang muka innocent yang sama je semua gambar lepastu pakai baju hitam je.Kan ayat pon dah pening.Kite rasa blog ini satu-satunya di Malaysia buat style gini (kalau ada yang lain,kasitau),apa orang kata blog self-portrait yang selalunya orang luar negara yang buat.Uncle nih dah buat dari tahun 2009,tapi baru tau pasal kewujudannya.



Wajah Kesayangan Hamba (lagu Hail Amir ^.^)
Dari tengok blog awek comel & lawa,baik tengok muka uncle.Kang kalau asyik tengok gambar gadis cantik,mula rasa diri ini tak berapa cantik.Eh,sentap pulak tiba-tiba.Blog luar negara yang ada buat self-portrait dan popular antaranya Noah Kalina.Tau sebab pernah tengok youtube video koleksi gambar-gambar dia bertahun-tahun lamanya.

Gambar-gambar yang dalam entri ini,kite printscreen (bulan lepas) dari SINI.Korang kalau nak jimat masa tengok semua gambar sekaligus,korang leh view je blog uncle cara flipcard gini.Tengok muka uncle semua sama je =.=.Eh,kenapa kite ber"kite-kite" dalam entri ini.Korang jangan salah faham pulak tajuk entri ini okey..Okey bye!

59 Flowers:

Hans said... Reply Comment

hehehe
unce gedek memang sempoi

Ckin Kembaq said... Reply Comment

uncle best.baru taun ni kenal..hehe muka sama.. ^_^

sizuka[Izzati] said... Reply Comment

cool gila.tapi ekspresi muka sama tu tak menahan.coolio~!

Cik Ina Do Do Cheng said... Reply Comment

buat pebgetahuan nazirah, pakcik gedek ni musuh ketat cik ina, kita orang kalau jumpa dlm blog mesti nak gado gado : ) apa apa pun dia ngan wife dia cool.

Ninie said... Reply Comment

err.. mcm tak berselera je nak tgk. huahuha ayat kejam. sorry T___T

Pupel Liyana said... Reply Comment

thanks kenalkan pupel dengan uncle gedek ni. memang besh la blog dia. walau entri simple. rasa nak pecah perot membaca. tengok pic dah cukup :)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Hans

hehe..tau takpe..mule2 baca memg gelak je..kihkih

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@sizuka[Izzati]

tau takpe..same je muka..xtau mcm mana uncle nih leh buat muka gini..huhuhu

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Cik Ina Do Do Cheng

haha,perasan gak cik ina ada komen entri uncle nih..hehe :) tu la,entri dia gila2 je kan..kdg2 ada maksud tersirat gak

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Ninie

oh ninie sayang,xmolek ckp gitu..huhu..takpe2..xmau tgk xpe ^.^ nanti kalo ade tersinggah blog nih,try je baca 1 2 entri dulu :)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Pupel Liyana

same2 :) heheh..yes,entri dia simple je,lepas tu entri dia mesti ada kena mengna dgn gmbar kan..tpi sebabkan dia laki,die xsegan nak tgkp gmbar tgh rmai2 org gitu.hehe

-gedek! said... Reply Comment

Ya-Allah... ada jugak orang tua tak malu buat kerja macam ni, eh...? GILA!

haha

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@-gedek!

eh uncle nih...lawak je..kihkihkih..sy ni walopon jrg komen,tpi selalu je baca blog uncle tu..hehe :)

psstt,gila gila pon HOTTT.hehhe

Pupel Liyana said... Reply Comment

tu la. kalau pupel yang buat ramai pengsan kan hahahaha

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Pupel Liyana

agknya kalo org pempuan yg buat kan,mesti kena punya lah.heheh..samada kena kata atau kena puji (sbb lawa)..hehe..ehh,sarcastic!

Ninie said... Reply Comment

hehe sorry tak bermaksud lain. ni la org kata tak kenal maka tak cinta kan. hehe ok nti ninie singgah blog uncle ni ^^

Izan Ishak said... Reply Comment

cayalah uncle gedek.. tak ramai yg berani buat cam dia kan!

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Ninie

heheh,ninie..takde pape pon la.. :) ala,kt pon mcm tu jgk,kalo tak suka tu,main ckp jek kan =.=

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Izan Ishak

tau takpe kan..heheh..org laki pon belum tentu ada yg berani buat gini..

merahitujambu said... Reply Comment

pelik uncle tu tp suka tengok.unik sgt

Melati Qistyna's Mummy said... Reply Comment

unkel mmg ohsem..

ms akak memula jumpa, akak habiskan masa 2hari godek sume n3 dia...heheheh


salam kenal yea...

SURIA AMANDA said... Reply Comment

uncle gedek mmg sempoi...follow disini...

Hashira Yusoff said... Reply Comment

pkcik yg paling slamber..

jap2 tgh bygkn I yg buat..kompem munth drah pmbaca blog. HAHAHA..

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@merahitujambu

kt mule2 tgk tak rasa pelik sgt,tpi teruja..kihkih..comel je

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Melati Qistyna's Mummy

salam kenal :)

sy dalam bape jam entah mule2 baca blog uncle gedek nih.hehe

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@SURIA AMANDA

thanks follow :)
sempoi kan..bukan semua org leh buat

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Hashira Yusoff

kan kan..kalo kt yg buat mau nye org dok kata kan.heheheh

nabilah_2908 said... Reply Comment

haha...riak muka..sama je setiap gambar..x berubah... :)

BLADE EDGE said... Reply Comment

Assalamualaikum...

wow..lama giler xdtg sini..


regards,
BLADE EDGE

akuzle ayu said... Reply Comment

tuan blog sungguh ohsem...ahahahah

Elie Lily said... Reply Comment

okay, tgk gmbar sjaa pun dah cukup buat gelak. ;D

kay_are said... Reply Comment

tak pernah tau lagi pasal uncle ni.. nampak sangat tak cukup ilmu g.. em..

YOUsoF said... Reply Comment

Wajah Uncle Gedek memang mudah jadi wajah kesayangan ramai blogger... ;D




Sekali-sekala karaoke lagu Hail Amir tu ok jugak. hehe

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Elie Lily

tau takpe..muka memg lawak hbis..sbb uncle boleh tetapkan muka dia sama je semua gmbar.hebat tul

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@kay_are

its okay kay :) thats why kt kongsi cerita..baru ramai org tau :)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@YOUsoF

betul! walaupun gmbar dia sama je (latar belakang berbeza la ) tpi entri dia ada info jgk sebenarnya :) dalam kata kiasan jgk kadang2

YOUsoF said... Reply Comment

Paling sempoi bila latar belakang tu ada ilusi rambut yang cool... Sekali tengok tertipu jugak.. heheh

PinQib said... Reply Comment

nak start umur brapa ye.. hahha.. pikir3

syAzAnA said... Reply Comment

suka uncle ni. dia awesomee! hahaha.

awak, kita follow awak okayy. blog awak comel. ngeh3. ;)

Anak Munsyi said... Reply Comment

Amboi-3 , sapa tuu ? hensem ohh :D

Sudi tak komen post Fyqa yang terakhir ? :)

H Y D E said... Reply Comment

hhaha. uncle 'gedek' ni dah lama saia follow :))

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply Comment

kekekekek...kat mane2..bila2 mase mantain same jeeee....perghhhh mmg tesangat cool^^

Follow :))

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@YOUsoF

betul2..sebab nmpak mcm rmbut betul..center je uncle tngkap kan.hihi

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@syAzAnA

yes,uncle gedek memg awesome kan..

thanks! ;D

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Wawa Tasliman

yes,memg awesome kan..waah..kak wawa dtg blog kt..hihihik :)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@cik azLyzah⊙.☉

tau takpe..memg awesome kan..bukan semua org leh buat

Aisumi Chan Kawa'i said... Reply Comment

pernah jumpa uncle ni dkat putrajaya.. bukan jumpa personally la.. tapi terserempak dgn dia ^_^ hehe~

Style Me Up said... Reply Comment

macam comel pon ade gak..haha..2 kali tengok encem jugak..kalau 2-3 kali tengok dah macam artis korea..hahaha