4 Bulan Kemudian | The Nazirah Mktr

Jun 23, 2013

4 Bulan Kemudian

Assalamualaikum semua. Haa seperti tajuk kat atas tu, 4 bulan kemudian selepas post INI kita pergi Sabah, again. Kami pergi dari 28/5/2013-4/6/2013. Haa, apa kes sampai 2 kali pergi Sabah dalam setahun ni. Kes nya abang kita kawin orang Sabah yaww. Waktu mula-mula dulu pergi dengan abah & makcik saja. Kali kedua pergi, kami satu keluarga 13 beranak pergi Sabah. Ini la first time kami semua pergi melancong sama-sama. Macam biasa semua tempat yang kita dah pergi mula-mula datang Sabah dulu, kitaorang pergi lagi dengan adik-beradik yang lain. Tapi lagi meriah la sebab ramai-ramai kan. Cuma kali ni kami ke Sabah, waktu hujan pulak. So, nak berjalan tu tak berapa lancar sikit.

Bila dah seronok berjalan ramai-ramai ni, rasa berangan nak pergi lagi melancong satu family. Kuching ke, Vietnam ke kan. Cuma tak syok nye, semua adik-beradik dah lengkap kawin. Tinggal kita sorang je membujang. So, bila berjalan tu terpaksa menyempit dengan kakak ipar sebab I takda laki yaww.

Dan sebenarnya rasa nak edit blog warna seperti di atas, mint green + soft pink. Tapi disebabkan dah lama sangat tak main blog, rasa macam tak penting je kan nak edit blog. HAHA. Tengok lah nanti.Sekian!

4 Flowers:

Amalina said... Reply Comment

owhh..abg ko kwen org sne...eyh, kakak ko pn da kwen ye? Wawawaaa pasni ko pulakkk....hekhek

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said... Reply Comment

@Amalina

haah melin.akak aku kawin tahun lepas.tahun ni abang aku pulak.haaa, aku xtau la lg.buat masa ni takde perancangan nak kawin pon.hihi :)

Ailyl Rozanna said... Reply Comment

Warna mint tu lawa… Try la template warna tu .. dah jadi nanti bagitau tau. Nak tengokkk ^_^ hihi

zeera lily said... Reply Comment

mint n pink mmg sgt cantik.. sila edit cecepat..hee
btw, blogwalking here..jemput follow tmpt sy =)