Hadiah daripada Furry Family | The Nazirah Mktr

Nov 5, 2011

Hadiah daripada Furry Family


Assalamualaikum semua.Aku nak cerita aku dapat hadiah daripada Kak Ita,blogger blog Kucing.Heheh.Cam mana aku boleh menang?Sebabnya Kak Ita ni suka buat Sharing The Love setiap hari jumaat,di mana dia akan bagi hadiah pada sesiapa yang komen terawal dalam entri Sharing The Love tu.Serius murah hati kan.Dan setiap hadiah tu ada 3 or 4,untuk 3 or 4 orang yang terawal komen.Kalau korang bertuah,dapat la.Mula-mula aku tau pasal blog Kak Ita ni daripada Ryna.Sebab Ryna pon penah dapat hadiah notebook kucing.Tapi aku komen kat blog Kak Ita ni bukan sebab nak dapat hadiah je,semenjak aku baca blog kucing Kak Ita,setiap entri pon aku komen sebab aku memang suke kucing!Meoww~

Apa aku dapat?Aku dapat cover suis!Mewoow~Yang kaler biru tu kucing gemok.Lagi satu Kak Ita bagi tisu gambar kucing!Meoww~ Comel seh.Tu aku suka dapat hadiah tu.Kalau korang suke kucing,pegi la melawat blog Furry Family ni.Aku suka King,Paris,Shabby,Mumu & Sally Corazon,the fluffy family!Meoww~