Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016 ~ Cerita Saya ~ | The Nazirah Mktr

May 15, 2016

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016 ~ Cerita Saya ~

Assalamualaikum. Hai semua orang (krik krik). Ya Tuhan. Selalu teringin dan teringat nak update blog,tapi selalunya akan lupa. Boleh je nak update blog kat opis, tapi tak sempat lah dengan kerja banyaknya. Oh Nazirah sekarang bukan lagi kerja di Upsi. Huhu tapi sentiasa merindui Upsi dan kawan-kawan yg baik di sana. 🌹🌷

Opps, nak cerita ape eh. Haaa, nak cerita minggu lepas 8 Mei 2016, iols pergi Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur di Maeps Serdang. #pbakl #klibf gituw. Well, ni firstime la Nazirah pergi Pesta Buku yang besar tu, sedangkan Big Bad Wolf pon tak pernah jejak. So, rasa excited la kan. Ikut rombongan je. Jimat belanja. 

Sebelum pergi memang dah research (kemain ko) , kedai buku yg nak di jejak, dan di dewan mana. So senang la dan jimat masa. Yang penting dapat buku sendiri (komik ofcoz), dapat beli buku untuk makcik, buku untuk anak sedara. Dannn yang penting, terserempak dengan Keith Lawak Kampus! Hahaha. Seminggu senyum sengih.
Hai Keith, 🌼i suka Lawak Kampus tau. 

Ni buku-buku yg di beli.

Nazirah bertekad, kalau ada rezeki tahun depan pergi Pesta Buku lagi, atleast kena beli sebuah buku novel untuk diri sendiri supaya tak menyesal. Hikhik. Sekian. 

~entah tahun bila update lagi. 🌷🌷
~Maeps tu atas bukit, penat nak mendaki dengan pakai skirtnya. Pheww

1 Flowers:

Norain Omar said... Reply Comment

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)