Link for Free Printable Party Photo Booth Prop Mask | The Nazirah Mktr

Dec 10, 2011

Link for Free Printable Party Photo Booth Prop Mask

Assalamualaikum.Lama tak tulis kat sini sebab sibuk tulis kat tempat lain.Tak faham?Takpa,jangan gundah-gulana.Harini mau share linkies untuk party booth prop mask.Apa bende itu?Ala,yang props untuk tangkap gambar.Waktu kawin,pre-wedding,birthday party dan lain-lain.Yang ini printable,korang download,print,gunting,tampal kat cucuk sate dan guna.Mudah,ringkas,murah dan jimat. Sapa yang teringin nak buat DIY boleh la mencuba kemudian cari kawan yang ada DSLR pergi tangkap gambar tepi pantai. (=,=)
source : amazon (contoh SAHAJA)

Sapa yang nak kawin dah tu,dan takde idea untuk gambar pre-wedding,boleh la guna ini props.Sapa yang belum kawin,nak tangkap gambar dengan kawan pon boley.Peraturan untuk guna :
♥ Jangan guna untuk tujuan commercial tanpa minta kebenaran.
♥ Jangan guna untuk tujuan berniaga tanpa minta kebenaran.
Nak minta kebenaran bukan dari aku,tapi dari owner free-gift ini.Maksud aku minta kebenaran ialah sekiranya korang berminat untuk guna bagi dua(2) tujuan diatas.Kalau nak guna untuk persendirian,download je lah senyap-senyap.Semua adalah dalam bentuk PDF & bersaiz besar.

1.Mustache

2.Lips & mustache

3.Mustache,hat,spek

Semua daripada blog luar negara yang murah hati.Kalau nak beli readymade maybe agak mahal & susah nak cari.Kalau korang orang Key-El mungkin mudah nak cari.Tapi kalau korang mementingkan penjimatan dan kekreatifan,bahan ini sangat berguna.

Selain itu,aku nak share link untuk free printable owl lover 2012 kalender.Sapa yang minat owl a.k.a burung hantu,dan berminat untuk buat kalender,boleh pergi link ini.Pilih bulan 1-12,kemudian tekan butang DOWNLOAD. http://www.myowlbarn.com/p/owl-lover-2012-calendar.html

Okey,pergi la download cepat.Bye,Assalamualaikum.Jumpa lagi tahun depan.Happy New Year semua!Semoga Tahun 2012 Lebih Baik Okey.♥ (Follower dah 1000,setelah 2 tahun 7 bulan berblog)

8 Flowers:

nabilah_2908 said... Reply Comment

Hmm..menarik juga kan..huhu...kot ada yg nak buat party pun boleh guna juga... :)

thnks share... :)

nah ni link tuk download lagu Hafiz-Ombak Rindu :)

http://www.4shared.com/audio/yD2cfdgJ/hafiz_-_ombak_rindu.htm

♛ NazirahMoktar ♛ said... Reply Comment

@nabilah_2908

betul2..kalo nak buat guna kertas yg elok/cardboard,tebal sikit & tahan lama.blh pkai byk kali.hehe..thanks kakak! <3

Ninie said... Reply Comment

awww nice one! terbayang masa wedding nti sume kena pkai mustache. ekeke ;)

Ryna Tri Asmara said... Reply Comment

thanks for sharing the link ! :D :D :D heee~