MatAhArI | The Nazirah Mktr

Apr 28, 2009

MatAhArI

::ni jer gambar yg ade::

Sape tak penah tgk cite nih,angkat tgn!!


Waktu kat hostel dulu,roommate kite hari2 g library,download cite nih,ish2..


Bile dipikirkan balik,kami memg sehati sejiwa coz buat selamber je tgk drama waktu minggu examination..tapi ape kan daya,tahap keboringn melampau..


Bile membace buku ilmiah,ade saje cabaran dan godaan..Mengntuk lar,Lapar lar,Nak Basuh Baju lar( ni memg saje lari dri study)..


Berbalik kepade cite Matahari tdi,kisahnye sgt menyayat hati kite yg jiwang nih..


Arianna dan Arissa nih memg malang coz berbapa tiri kan manusia yg durjana..


Sanggup die r***l Arisa??huhu..dan Ariana pulak asyk ditindas ajer,dri Si Suria sepupunye,Mak mertuanye yg dengki,dan rakan sewaktu belajar menari..

Tpi yg kite geramkan,tibe2 Si Ariana jdi jahat pulak..kononnya die tak mahu ditindas lagi..tapi kenapa die sggup menikam kawannya,Rina dari belakang??!!


WHYY??(tibe2 emosi pulak)


Sekarang da balik rumah,tak tgk da cite Matahari tu..geram dgn Ariana yg jdi JAHAT!!


Tu jer nak cite..hehe..


Aper2 pon,kalo korg tgk cite tu dari mule,memg besh lar..


Waacha!!


7 Flowers:

:. aYu .: said... Reply Comment

xsgka kan ariana jd jaat..
em....die dah xingat nak solat lg kot. lupa tuhan.hehe..
citer tu banyak pengajaran...

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

memg ariana da tak ingt dunie..
geram3!!
heh
sabar2

:. aYu .: said... Reply Comment

awak..amik la award kat blog saya..then jgn lupe tempek kat blog awak..ehehehe..salam perkenalan...

++deloOmeloO++ said... Reply Comment

haa??
cte ape neyh???
(smbil wat muke blur..haha!)

DuRiAn rUnTuH said... Reply Comment

cik deloo
cite nih kat tv3,dari isnin-khamis
pukul 6.30-7.30ptg..
hhehhe